İZDES Heyeti Gebze’de

Gebze 26.11.2021 - 10:33, Güncelleme: 26.11.2021 - 10:33
 

İZDES Heyeti Gebze’de

İZDES Heyeti Gebze’de

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş ve İZDES heyeti üyeleri Kaymakam Mustafa Güler’i ziyaret etti. Heyet , ilçenin genel durumu ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İçişleri Bakanlığı tarafından Merkez ve Taşra teşkilatları arasındaki bağları güçlendirmek, koordinasyonu artırmak, bürokratik süreç ve işlemlerin azaltılarak vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması amacıyla uygulanan, “İzleme Değerlendirme Sistemi” (İZDES) Projesi kapsamında Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş ve İZDES heyeti Kaymakamlık Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş ve İZDES heyeti, Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu ve Kaymakamlık birim amirleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerine ilk önce Kaymakam Güler’i makamında ziyaret ederek başlayan  İZDES Heyeti, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumların yapmış olduğu çalışma ve uygulamaları inceleyip bilgi aldılar. Daha sonra Kaymakamlık toplantı salonunda inceleme sonuçları toplu olarak değerlendirildi. Toplantı sonunda İZDES heyeti başkanı Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş, Kaymakamlık ve bağlı kurumların yapmış oldukları çalışmaları başarılı bularak başta İlçe Kaymakamı Mustafa Güler olmak üzere İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara ve personellerine teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.
İZDES Heyeti Gebze’de

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş ve İZDES heyeti üyeleri Kaymakam Mustafa Güler’i ziyaret etti. Heyet , ilçenin genel durumu ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Merkez ve Taşra teşkilatları arasındaki bağları güçlendirmek, koordinasyonu artırmak, bürokratik süreç ve işlemlerin azaltılarak vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması amacıyla uygulanan, “İzleme Değerlendirme Sistemi” (İZDES) Projesi kapsamında Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş ve İZDES heyeti Kaymakamlık Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş ve İZDES heyeti, Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu ve Kaymakamlık birim amirleriyle bir araya geldi.

Ziyaretlerine ilk önce Kaymakam Güler’i makamında ziyaret ederek başlayan  İZDES Heyeti, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumların yapmış olduğu çalışma ve uygulamaları inceleyip bilgi aldılar. Daha sonra Kaymakamlık toplantı salonunda inceleme sonuçları toplu olarak değerlendirildi.

Toplantı sonunda İZDES heyeti başkanı Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erdoğan Bektaş, Kaymakamlık ve bağlı kurumların yapmış oldukları çalışmaları başarılı bularak başta İlçe Kaymakamı Mustafa Güler olmak üzere İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara ve personellerine teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.