Gölcükspor, Mor Menekşe’ye Hazırlanmaya Devam Ediyor

Spor 03.12.2021 - 10:18, Güncelleme: 03.12.2021 - 10:18
 

Gölcükspor, Mor Menekşe’ye Hazırlanmaya Devam Ediyor

Gölcükspor, Mor Menekşe’ye Hazırlanmaya Devam Ediyor

TFF Bölgesel Amatör Lig 7 bölge 3. Grupta haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşması olarak görülen mücadele üst sıraların şekillenmesi adına önemli bir role sahip. Gölcükspor Pazar günü en yakın rakiplerinden olan Gebzespor’un konuğu olacak. ÜST SIRALAR İÇİN REFERANS NİTELİĞİ TAŞIYACAK 3.Grupta rekabet eden İki ekibimizin buluştuğu mücadele üst sıralar için bir referans niteliği taşıyacak. Aralarında sadece 1 puan fark ile alt alta sıralanan temsilcilerimiz Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda galibiyet için mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma Pazar günü saat 14:00’te başlayacak.
Gölcükspor, Mor Menekşe’ye Hazırlanmaya Devam Ediyor

TFF Bölgesel Amatör Lig 7 bölge 3. Grupta haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşması olarak görülen mücadele üst sıraların şekillenmesi adına önemli bir role sahip. Gölcükspor Pazar günü en yakın rakiplerinden olan Gebzespor’un konuğu olacak.

ÜST SIRALAR İÇİN REFERANS NİTELİĞİ TAŞIYACAK

3.Grupta rekabet eden İki ekibimizin buluştuğu mücadele üst sıralar için bir referans niteliği taşıyacak. Aralarında sadece 1 puan fark ile alt alta sıralanan temsilcilerimiz Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda galibiyet için mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma Pazar günü saat 14:00’te başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.