19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Söğüt: Gözümüzde Hepiniz Şampiyonsunuz!

Spor 03.01.2022 - 11:26, Güncelleme: 03.01.2022 - 11:26
 

Söğüt: Gözümüzde Hepiniz Şampiyonsunuz!

Söğüt: Gözümüzde Hepiniz Şampiyonsunuz!

Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda ilk 3'te yer alan ekiplerle buluşan  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Birinci, ikinci ve üçüncü olarak sınıflandırdık ama gözümüzde hepiniz şampiyonsunuz" dedi. YEMEK ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ Şener Söğüt, ilk 3 sırada olan ekiplerle yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Nazende Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Başkan Şener Söğüt ile beraber Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt ile destek hizmetleri müdürlüğü, zabıta müdürlüğü ve temizlik işleri müdürlüğü çalışanları hazır bulundu.
Söğüt: Gözümüzde Hepiniz Şampiyonsunuz!

Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda ilk 3'te yer alan ekiplerle buluşan  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Birinci, ikinci ve üçüncü olarak sınıflandırdık ama gözümüzde hepiniz şampiyonsunuz" dedi.

YEMEK ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şener Söğüt, ilk 3 sırada olan ekiplerle yemek organizasyonu gerçekleştirdi. Nazende Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Başkan Şener Söğüt ile beraber Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt ile destek hizmetleri müdürlüğü, zabıta müdürlüğü ve temizlik işleri müdürlüğü çalışanları hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.