Şimşek: İkinci Yarı İçin Var Gücümle Çalışmaya Odaklanmış Haldeyim

Spor 03.01.2022 - 11:46, Güncelleme: 03.01.2022 - 11:46
 

Şimşek: İkinci Yarı İçin Var Gücümle Çalışmaya Odaklanmış Haldeyim

Şimşek: İkinci Yarı İçin Var Gücümle Çalışmaya Odaklanmış Haldeyim

Göztepe’nin 8 numara pozisyonunda görev yapan  futbolcusu Beykan Şimşek kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, an itibari ile Göztepe’nin futbolcusu olduğunu ve tüm konsantrasyonunu İzmir kulübü adına odakladığını ifade etti. SONUÇLANMIŞ BİR DURUM YOK Beykan açıklamasında “Son günlerde çok sık soruluyor. Transferim konusunda birkaç kulübün teklifi olduğunu biliyorum. Bununla beraber sonuçlanmış bir durum yok. Kulübüm Göztepe’nin oyuncusu olarak sezonun ikinci yarısı için var gücümle çalışmaya odaklanmış haldeyim. Her hangi bir gelişme olduğunda resmi olarak açıklamalarla duyurulacaktır” dedi.
Şimşek: İkinci Yarı İçin Var Gücümle Çalışmaya Odaklanmış Haldeyim

Göztepe’nin 8 numara pozisyonunda görev yapan  futbolcusu Beykan Şimşek kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, an itibari ile Göztepe’nin futbolcusu olduğunu ve tüm konsantrasyonunu İzmir kulübü adına odakladığını ifade etti.

SONUÇLANMIŞ BİR DURUM YOK

Beykan açıklamasında “Son günlerde çok sık soruluyor. Transferim konusunda birkaç kulübün teklifi olduğunu biliyorum. Bununla beraber sonuçlanmış bir durum yok. Kulübüm Göztepe’nin oyuncusu olarak sezonun ikinci yarısı için var gücümle çalışmaya odaklanmış haldeyim. Her hangi bir gelişme olduğunda resmi olarak açıklamalarla duyurulacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.