Altın Çocuk Öğretmen Oldu!

Spor 04.01.2022 - 11:05, Güncelleme: 04.01.2022 - 11:05
 

Altın Çocuk Öğretmen Oldu!

Altın Çocuk Öğretmen Oldu!

Eray Şamdan öğretmen olarak atandı. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanarak ülkemiz ve Darıca'nın gurur kaynağı olan aynı zamanda Doruktakiler’de senenin sporcusu da seçilen Eray Şamdan, Gebze Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne beden eğitimi öğretmeni olarak atandı. ŞAMDAN: HAYIRLI OLSUN ERAY HOCAM Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu olan ve Tokyo 2020 olimpiyatlarında karate branşında gümüş madalya alan Eray Şamdan'ın atama haberini sosyal medya hesabından babası Adnan Şamdan duyurdu. Konu hakkında açıklamada yapan Adnan Şamdan, "Aslan parçası beden eğitimi öğretmeni olarak Gebze Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne atandı. Hayırlı olsun Eray hocam" dedi.
Altın Çocuk Öğretmen Oldu!

Eray Şamdan öğretmen olarak atandı. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanarak ülkemiz ve Darıca'nın gurur kaynağı olan aynı zamanda Doruktakiler’de senenin sporcusu da seçilen Eray Şamdan, Gebze Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne beden eğitimi öğretmeni olarak atandı.

ŞAMDAN: HAYIRLI OLSUN ERAY HOCAM

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu olan ve Tokyo 2020 olimpiyatlarında karate branşında gümüş madalya alan Eray Şamdan'ın atama haberini sosyal medya hesabından babası Adnan Şamdan duyurdu. Konu hakkında açıklamada yapan Adnan Şamdan, "Aslan parçası beden eğitimi öğretmeni olarak Gebze Ziya Gökalp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne atandı. Hayırlı olsun Eray hocam" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.