Son Şampiyondan Taze Kan Takviyesi

Spor 04.01.2022 - 11:07, Güncelleme: 04.01.2022 - 11:11
 

Son Şampiyondan Taze Kan Takviyesi

Son Şampiyondan Taze Kan Takviyesi

Kocaelispor’da ara transfer çalışmaları ara vermeden sürüyor. Orta sahaya ve kanat pozisyonlarına takviye yapmak isteyen körfez ekibine Beşiktaş’tan iki futbolcunun kiralanabileceği öğrenildi. BİLİNMESİNDE FAYDA VAR Kocaelispor, siyah beyazlılardan 22 yaşındaki Atakan Üner ve 20 yaşındaki Ajdin Hasic’i kiralık olarak kadrosuna dahil etmek adına temaslarını hızlandırdı. Geçen sezonun devre arasında Bereket Sigorta Ümraniyespor’a kiralanan ve sakatlığı nedeniyle sezon başı takımına geri dönen orta saha oyuncusu Atakan Üner bu sezon Avrupa U21 Şampiyonası’nda çıktığı 3 karşılaşma dışında hiçbir süre almadı. Bununla beraber  yeşil siyahlı temsilcimizde, Beşiktaş’ın kiralık listesine eklediği bir diğer isim olan Ajdin Hasic’i de gündemine tutuyor. Bosnalı futbolcu geçtiğimiz sezon sakatlık geçirmiş ve 7 ay sahaya çıkamamıştı. Beşiktaş’ın kadrosuna Dinamo Zagreb altyapısından yetişen 20 yaşındaki futbolcu sağ kanat ve santrafor pozisyonunda da görev yapabiliyor.
Son Şampiyondan Taze Kan Takviyesi

Kocaelispor’da ara transfer çalışmaları ara vermeden sürüyor. Orta sahaya ve kanat pozisyonlarına takviye yapmak isteyen körfez ekibine Beşiktaş’tan iki futbolcunun kiralanabileceği öğrenildi.

BİLİNMESİNDE FAYDA VAR

Kocaelispor, siyah beyazlılardan 22 yaşındaki Atakan Üner ve 20 yaşındaki Ajdin Hasic’i kiralık olarak kadrosuna dahil etmek adına temaslarını hızlandırdı. Geçen sezonun devre arasında Bereket Sigorta Ümraniyespor’a kiralanan ve sakatlığı nedeniyle sezon başı takımına geri dönen orta saha oyuncusu Atakan Üner bu sezon Avrupa U21 Şampiyonası’nda çıktığı 3 karşılaşma dışında hiçbir süre almadı. Bununla beraber  yeşil siyahlı temsilcimizde, Beşiktaş’ın kiralık listesine eklediği bir diğer isim olan Ajdin Hasic’i de gündemine tutuyor. Bosnalı futbolcu geçtiğimiz sezon sakatlık geçirmiş ve 7 ay sahaya çıkamamıştı. Beşiktaş’ın kadrosuna Dinamo Zagreb altyapısından yetişen 20 yaşındaki futbolcu sağ kanat ve santrafor pozisyonunda da görev yapabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.