Şamdan’ın İsmi Salona Verildi!

Gebze 04.01.2022 - 16:23, Güncelleme: 04.01.2022 - 16:23
 

Şamdan’ın İsmi Salona Verildi!

Şamdan’ın İsmi Salona Verildi!

Olimpiyat ikincisi Gebzeli Eray Şamdan’ın ismi Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılan spor salonuna verildi. Bu karar Gebze meclisinde oy birliğinde alındı ve Eray Şamdan da karardan oldukça mutlu oldu. Gebze Belediye meclisinin son oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Meclis oturumu bitiminde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, olimpiyatlarda Türkiye’nin gururu olan Gebzeli Eray Şamdan’ın isminin Cumhuriyet Mahallesindeki spor salonunda verilmesini oylattı ve meclisten oy birliği ile karar çaktı. Daha sonra Eray Şamdan’ı yanına çağıran ve bir buket çiçek veren Büyükgöz; “Bu çiçeği Gebze Belediye meclisi adına size takdim ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi. Kürsüden meclis üyelerine hitaben kısa bir konuşma yapan Eray Şamdan da; “Küçüklükten beri böyle bir başarı hayalimdi, bu başarıyı elde ettiğim için çok mutluyum. Adımın yaşatılmasına katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.  Spor salonu yanında bulunan yüzme havuzuna da Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı’nın ismi verildi. Başkan Büyükgöz, kompleksin tamamına ise “Eren Bülbül” spor kompleksi ismi verildiğini açıkladı.
Şamdan’ın İsmi Salona Verildi!

Olimpiyat ikincisi Gebzeli Eray Şamdan’ın ismi Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılan spor salonuna verildi. Bu karar Gebze meclisinde oy birliğinde alındı ve Eray Şamdan da karardan oldukça mutlu oldu.

Gebze Belediye meclisinin son oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Meclis oturumu bitiminde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, olimpiyatlarda Türkiye’nin gururu olan Gebzeli Eray Şamdan’ın isminin Cumhuriyet Mahallesindeki spor salonunda verilmesini oylattı ve meclisten oy birliği ile karar çaktı. Daha sonra Eray Şamdan’ı yanına çağıran ve bir buket çiçek veren Büyükgöz; “Bu çiçeği Gebze Belediye meclisi adına size takdim ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi. Kürsüden meclis üyelerine hitaben kısa bir konuşma yapan Eray Şamdan da; “Küçüklükten beri böyle bir başarı hayalimdi, bu başarıyı elde ettiğim için çok mutluyum. Adımın yaşatılmasına katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.  Spor salonu yanında bulunan yüzme havuzuna da Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı’nın ismi verildi. Başkan Büyükgöz, kompleksin tamamına ise “Eren Bülbül” spor kompleksi ismi verildiğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.