Hurda Dükkanında 10 Kaçak Göçmen Yakalandı

Asayiş 08.01.2022 - 11:30, Güncelleme: 08.01.2022 - 11:30
 

Hurda Dükkanında 10 Kaçak Göçmen Yakalandı

Hurda Dükkanında 10 Kaçak Göçmen Yakalandı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir hurda dükkanında polis ekiplerince yapılan arama ve kimlik sorgulamasında geçerlilik belgesi bulunmayan 10 kaçak göçmen yakalanırken iş yeri sahibi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen iş yeri sahibi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında Kartepe ilçesinde bulunan bir hurdacı dükkanında arama yaptı. Ekiplerce yapılan kimlik sorgulamasında geçerlilik belgesi bulunmayan 10 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenler il göç idaresine teslim edilirken iş yeri sahibi F.K. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen iş yeri sahibi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hurda Dükkanında 10 Kaçak Göçmen Yakalandı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir hurda dükkanında polis ekiplerince yapılan arama ve kimlik sorgulamasında geçerlilik belgesi bulunmayan 10 kaçak göçmen yakalanırken iş yeri sahibi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen iş yeri sahibi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında Kartepe ilçesinde bulunan bir hurdacı dükkanında arama yaptı. Ekiplerce yapılan kimlik sorgulamasında geçerlilik belgesi bulunmayan 10 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenler il göç idaresine teslim edilirken iş yeri sahibi F.K. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen iş yeri sahibi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.