Vali Yavuz’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kocaeli 09.01.2022 - 13:41, Güncelleme: 09.01.2022 - 13:41
 

Vali Yavuz’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Vali Yavuz’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Demokratik Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında haber alma özgürlüğü güvence altına alınmıştır. Toplumun tarafsız, eksiksiz ve doğru haberlerle bilgilendirilmesi, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartlarından biridir. Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurları, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın kuruluşları önemli bir toplumsal görevi ifa etmektedir. Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar. Yaşadığımız bu zorlu Pandemi sürecinde alınan kararların ve uygulanan tedbirlerin hızlı ve doğru bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılmasında basınımızın etkisi inkâr edilemez. İlimizde de kamuoyunu aydınlatıcı bir görev üstlenen yerel basın kuruluşlarının, aynı bilinç ve görev anlayışı içerisinde, Kocaeli'nin sosyoekonomik ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu vesileyle ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine, sorunların çözümüne, gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum. Ebediyete irtihal eden basın çalışanlarına Allah’tan rahmet diler, görevi başında bulunan tüm basın çalışanlarına da sevgi ve saygılarımı sunarım.
Vali Yavuz’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Demokratik Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında haber alma özgürlüğü güvence altına alınmıştır. Toplumun tarafsız, eksiksiz ve doğru haberlerle bilgilendirilmesi, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartlarından biridir. Demokratik hayatın vazgeçilmez unsurları, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın kuruluşları önemli bir toplumsal görevi ifa etmektedir.

Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar.

Yaşadığımız bu zorlu Pandemi sürecinde alınan kararların ve uygulanan tedbirlerin hızlı ve doğru bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılmasında basınımızın etkisi inkâr edilemez.

İlimizde de kamuoyunu aydınlatıcı bir görev üstlenen yerel basın kuruluşlarının, aynı bilinç ve görev anlayışı içerisinde, Kocaeli'nin sosyoekonomik ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine, sorunların çözümüne, gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum. Ebediyete irtihal eden basın çalışanlarına Allah’tan rahmet diler, görevi başında bulunan tüm basın çalışanlarına da sevgi ve saygılarımı sunarım.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.