"10 Ocak İdareciler Günü"ne Özel Davet Yemeği Düzenlendi

Kocaeli 11.01.2022 - 09:53, Güncelleme: 11.01.2022 - 09:53
 

"10 Ocak İdareciler Günü"ne Özel Davet Yemeği Düzenlendi

"10 Ocak İdareciler Günü"ne Özel Davet Yemeği Düzenlendi

Türkiye’nin aydınlık geleceğine ulaşmasında büyük sorumluluğa sahip olan ve ülkesine, milletine hizmet etme azmiyle çalışan ve ilimizde de bu görevi başarı ile yürüten mülki idare amirleri ve eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Maide Restaurantta düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları; Abdul Rauf Ulusoy ve eşi, Ali Ada ve eşi, Ekrem çalık ve eşi, İsmail Gültekin ve eşi, Yusuf Cıbır ve eşi, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve eşi, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve eşi, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve eşi, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak ve eşi, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve eşi, Karamürsel Kaymakamı Osman Arslan Canbaba, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay,  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi ile Kaymakam adayları Makbule Adacı ve Mustafa Mücahit Ayan katıldılar.  Vali  Seddar Yavuz herkesin İdareciler gününü kutlayarak sözlerine başladığı konuşmalarında; “10 Ocak İdareciler Günü vesilesiyle bir aradayız. Şerefle ve gururla yürüttüğümüz Mülki İdare Amirliği görevini tarif et deseler herhalde bir ömrün milletimizin ve devletimizin hizmetine vakfedilmesi olarak tanımlarım. Bayramı, düğünü, cenazesi, özel günü ve hafta sonu olmayan bir meslektir Mülki İdare Amirliği. Valilik kurumunun tanımlanması için Peygamberimiz (SAV) dönemine gidilmesi gerektiğini belirten Vali Yavuz;  Valilik kurumunu hep Osmanlı’nın son döneminden atfederek başlatırız. Bu yanlış bir tanımlamadır. Valilik kurumunun tanımlanması için Hz. Peygamber dönemine gitmemiz gerekir. Valinin nasıl olması gerektiği Asrı Sadet döneminde tanımlanmıştır. Mülki İdare Amirlerinin fedakar eşlerine teşekkür eden Vali Yavuz; Çok büyük fedakarlık gerektiren bir görev yürütüyoruz. Bu esnada en çokta ailemizi, eşimizi ve çocuklarımızı ihmal ediyoruz. Özellikle bizim en fazla yükümüzü çekenler eşlerimizdir. Gerçekten bir Mülki İdare Amirinin kahrını çekmek hiç kolay bir şey değil. Bu vesileyle başta eşim olmak üzere buradaki hanımefendilere çok teşekkür ediyorum. Hepinize sağlık ve afiyet diliyor, saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.” diyen Sayın Valimiz, katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.  Programın ardından Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. 
"10 Ocak İdareciler Günü"ne Özel Davet Yemeği Düzenlendi

Türkiye’nin aydınlık geleceğine ulaşmasında büyük sorumluluğa sahip olan ve ülkesine, milletine hizmet etme azmiyle çalışan ve ilimizde de bu görevi başarı ile yürüten mülki idare amirleri ve eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Maide Restaurantta düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları; Abdul Rauf Ulusoy ve eşi, Ali Ada ve eşi, Ekrem çalık ve eşi, İsmail Gültekin ve eşi, Yusuf Cıbır ve eşi, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve eşi, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve eşi, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve eşi, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak ve eşi, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve eşi, Karamürsel Kaymakamı Osman Arslan Canbaba, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay,  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi ile Kaymakam adayları Makbule Adacı ve Mustafa Mücahit Ayan katıldılar.

 Vali  Seddar Yavuz herkesin İdareciler gününü kutlayarak sözlerine başladığı konuşmalarında; “10 Ocak İdareciler Günü vesilesiyle bir aradayız. Şerefle ve gururla yürüttüğümüz Mülki İdare Amirliği görevini tarif et deseler herhalde bir ömrün milletimizin ve devletimizin hizmetine vakfedilmesi olarak tanımlarım. Bayramı, düğünü, cenazesi, özel günü ve hafta sonu olmayan bir meslektir Mülki İdare Amirliği.

Valilik kurumunun tanımlanması için Peygamberimiz (SAV) dönemine gidilmesi gerektiğini belirten Vali Yavuz;  Valilik kurumunu hep Osmanlı’nın son döneminden atfederek başlatırız. Bu yanlış bir tanımlamadır. Valilik kurumunun tanımlanması için Hz. Peygamber dönemine gitmemiz gerekir. Valinin nasıl olması gerektiği Asrı Sadet döneminde tanımlanmıştır.

Mülki İdare Amirlerinin fedakar eşlerine teşekkür eden Vali Yavuz; Çok büyük fedakarlık gerektiren bir görev yürütüyoruz. Bu esnada en çokta ailemizi, eşimizi ve çocuklarımızı ihmal ediyoruz. Özellikle bizim en fazla yükümüzü çekenler eşlerimizdir. Gerçekten bir Mülki İdare Amirinin kahrını çekmek hiç kolay bir şey değil. Bu vesileyle başta eşim olmak üzere buradaki hanımefendilere çok teşekkür ediyorum. Hepinize sağlık ve afiyet diliyor, saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.” diyen Sayın Valimiz, katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

 Programın ardından Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.