19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Belediye Derincespor’da İlk Hedef Edirne

Spor 13.01.2022 - 10:39, Güncelleme: 13.01.2022 - 10:39
 

Belediye Derincespor’da İlk Hedef Edirne

Belediye Derincespor’da İlk Hedef Edirne

Antalya kampını sonlandırıp dönüş yapan Belediye Derincespor, ikinci devrede oynanacak ilk karşılaşma olan Crıptoswaps Edirnespor mücadelesinin çalışmalarını sürdürüyor. KONDİSYON, ŞUT VE PAS ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ Pazar günü oynayacağı Edirnespor karşılaşmasının hazırlıklarına yaptığı idman ile başladı. İdmanda kondisyon, şut ve pas çalışmaları gerçekleştiren temsilcimiz karşılaşmaya ciddi bir şekilde hazırlanıyor. Ligin ilk devresine yükselme hedefiyle giren Belediye Derincespor, ilk haftalarda istikrarlı ilerlese de, son haftalarda aldığı yenilgiler sarı lacivertlileri istedikleri yerden uzak kalmasına neden oldu. Bu durumun ikinci devrede de yaşanamaması için çalışmalarını hız veren ekibimiz Antalya’da kampa girerek daha güçlü bir şekilde dönüş yaptı.
Belediye Derincespor’da İlk Hedef Edirne

Antalya kampını sonlandırıp dönüş yapan Belediye Derincespor, ikinci devrede oynanacak ilk karşılaşma olan Crıptoswaps Edirnespor mücadelesinin çalışmalarını sürdürüyor.

KONDİSYON, ŞUT VE PAS ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Pazar günü oynayacağı Edirnespor karşılaşmasının hazırlıklarına yaptığı idman ile başladı. İdmanda kondisyon, şut ve pas çalışmaları gerçekleştiren temsilcimiz karşılaşmaya ciddi bir şekilde hazırlanıyor. Ligin ilk devresine yükselme hedefiyle giren Belediye Derincespor, ilk haftalarda istikrarlı ilerlese de, son haftalarda aldığı yenilgiler sarı lacivertlileri istedikleri yerden uzak kalmasına neden oldu. Bu durumun ikinci devrede de yaşanamaması için çalışmalarını hız veren ekibimiz Antalya’da kampa girerek daha güçlü bir şekilde dönüş yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.