Darıca'da, Şehit Ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi Açıldı

Kocaeli 13.01.2022 - 14:07, Güncelleme: 13.01.2022 - 14:07
 

Darıca'da, Şehit Ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi Açıldı

Darıca'da, Şehit Ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi Açıldı

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen 74. Uluslararası Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergide, 255 eserin yer alıyor. Şehit ve devlet büyüklerinin kişisel eşyalarının sergilendiği serginin açılışına Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Şehitler ve devlet büyükleri genç kuşaklara anlatılıyor Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği sergi, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte açılırken, Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada; kahraman şehitleri ve Türkiye'ye önemli hizmetleri bulunan devlet büyüklerini genç kuşaklara anlatmak ve tanıtmak amacıyla serginin düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, "Vatanımız ve milletimiz için şehadet şerbetini içmiş aziz şehitlerimiz ile ülkemize hizmet etmiş devlet büyüklerimizin hatıralarını görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz" denildi.
Darıca'da, Şehit Ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi Açıldı

Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen 74. Uluslararası Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergide, 255 eserin yer alıyor. Şehit ve devlet büyüklerinin kişisel eşyalarının sergilendiği serginin açılışına Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Şehitler ve devlet büyükleri genç kuşaklara anlatılıyor
Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği sergi, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte açılırken, Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada; kahraman şehitleri ve Türkiye'ye önemli hizmetleri bulunan devlet büyüklerini genç kuşaklara anlatmak ve tanıtmak amacıyla serginin düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, "Vatanımız ve milletimiz için şehadet şerbetini içmiş aziz şehitlerimiz ile ülkemize hizmet etmiş devlet büyüklerimizin hatıralarını görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı sergimize bekliyoruz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.