Kocaelispor Evinde Güçlü Bir Yanıt Vermek İstiyor!

Spor 14.01.2022 - 10:23, Güncelleme: 14.01.2022 - 10:23
 

Kocaelispor Evinde Güçlü Bir Yanıt Vermek İstiyor!

Kocaelispor Evinde Güçlü Bir Yanıt Vermek İstiyor!

Spor Toto 1.Lig’de ikinci devrenin ilk karşılaşması olan lider Ümraniyespor deplasmanında son dakikalarda gelen penaltı golüyle sahadan mağlup ayrılan temsilcimiz Kocaelispor, bu hafta evinde Ankaragücü önüne puanlar almak için çıkacak. OYUN İÇİ ORGANİZASYON GELECEK İÇİN BAMBAŞKA BİR VİZYON ÖRNEĞİ VERDİ Geçtiğimiz hafta saha içerisindeki isteğiyle takdir topladı. Sahada oynayan kadroysa çok fazla eksiği olduğu düşünülen Cisse’nin yeni tip koronavirüs  engeli, Dino’nun henüz hazır olmaması, kaleci Korcan’ın formsuzluğu ve sakatlığı gibi, daha birçok farklı kriterle beraber galip gelmesi bir yana puan bile alınması zor gözüktüğü tahmin edilirken oyun içi organizasyon gelecek için bambaşka bir vizyon örneği verdi. Cumartesi akşamı diğer şampiyonluk adayı ekiplerinden Ankaragücü’nü ağırlayacak. Yeşil Siyahlılar, çalışmalarına devam ediyor. Kocaelispor teknik heyeti, Menemenspor’dan transfer olan  Rasheed’i on bire eklemeyi düşünürken, sakatlarla da özel ilgi gösteriyor. Bununla beraber yönetim Cuma akşamına dek kesintisiz olarak transfer çalışması yapacak ve burada da son anda alınacak bir oyuncu. Hazırsa kadroya dahil edilebilir. Cisse’nin de yapılacak yeni test ardında ekibe katılacağı tahmin ediliyor.
Kocaelispor Evinde Güçlü Bir Yanıt Vermek İstiyor!

Spor Toto 1.Lig’de ikinci devrenin ilk karşılaşması olan lider Ümraniyespor deplasmanında son dakikalarda gelen penaltı golüyle sahadan mağlup ayrılan temsilcimiz Kocaelispor, bu hafta evinde Ankaragücü önüne puanlar almak için çıkacak.

OYUN İÇİ ORGANİZASYON GELECEK İÇİN BAMBAŞKA BİR VİZYON ÖRNEĞİ VERDİ

Geçtiğimiz hafta saha içerisindeki isteğiyle takdir topladı. Sahada oynayan kadroysa çok fazla eksiği olduğu düşünülen Cisse’nin yeni tip koronavirüs  engeli, Dino’nun henüz hazır olmaması, kaleci Korcan’ın formsuzluğu ve sakatlığı gibi, daha birçok farklı kriterle beraber galip gelmesi bir yana puan bile alınması zor gözüktüğü tahmin edilirken oyun içi organizasyon gelecek için bambaşka bir vizyon örneği verdi. Cumartesi akşamı diğer şampiyonluk adayı ekiplerinden Ankaragücü’nü ağırlayacak. Yeşil Siyahlılar, çalışmalarına devam ediyor. Kocaelispor teknik heyeti, Menemenspor’dan transfer olan  Rasheed’i on bire eklemeyi düşünürken, sakatlarla da özel ilgi gösteriyor. Bununla beraber yönetim Cuma akşamına dek kesintisiz olarak transfer çalışması yapacak ve burada da son anda alınacak bir oyuncu. Hazırsa kadroya dahil edilebilir. Cisse’nin de yapılacak yeni test ardında ekibe katılacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.