19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Amatör Mücadelelere 1 Erteleme Daha Geldi

Spor 28.01.2022 - 11:46, Güncelleme: 28.01.2022 - 11:46
 

Amatör Mücadelelere 1 Erteleme Daha Geldi

Amatör Mücadelelere 1 Erteleme Daha Geldi

Amatör Liglerde 12. Hafta olumsuz hava koşulları sebebiyle ikinci kez ertelendi. Geçen hafta oynanması gereken günlerden bir hafta ileri tarihe alınarak, 28 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında oynanması planlanan karşılaşmalar yeniden ertelendi. Ertelenme nedeni KASKF tarafından olumuz hava şartlarının sürmesi olarak gösterildi. İŞTE KASKF ‘NİN YAPTIĞI AÇIKLAMA İlimizde yaşanan olumsuz hava şartları sebebiyle 1 hafta kaydırılan 12.Hafta müsabaka programı olumsuz hava şartlarının hala devam ediyor olması sebebiyle yayından kaldırılmış olup 13.hafta programı olarak 01 Şubat 2022 tarihinde tekrar yayınlanacaktır. Bu arada daha önce erteleme yapılarak programdan çıkarılan bazı müsabakalar 12.hafta programı olarak sitede tekrar güncellenmiştir. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için www.kaskf.org adresinden 12.hafta müsabaka programının güncel halinin takip edilmesini rica ederiz’’
Amatör Mücadelelere 1 Erteleme Daha Geldi

Amatör Liglerde 12. Hafta olumsuz hava koşulları sebebiyle ikinci kez ertelendi. Geçen hafta oynanması gereken günlerden bir hafta ileri tarihe alınarak, 28 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında oynanması planlanan karşılaşmalar yeniden ertelendi. Ertelenme nedeni KASKF tarafından olumuz hava şartlarının sürmesi olarak gösterildi.

İŞTE KASKF ‘NİN YAPTIĞI AÇIKLAMA

İlimizde yaşanan olumsuz hava şartları sebebiyle 1 hafta kaydırılan 12.Hafta müsabaka programı olumsuz hava şartlarının hala devam ediyor olması sebebiyle yayından kaldırılmış olup 13.hafta programı olarak 01 Şubat 2022 tarihinde tekrar yayınlanacaktır. Bu arada daha önce erteleme yapılarak programdan çıkarılan bazı müsabakalar 12.hafta programı olarak sitede tekrar güncellenmiştir. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için www.kaskf.org adresinden 12.hafta müsabaka programının güncel halinin takip edilmesini rica ederiz’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.