Emekliye Ayrılan Personellere Veda Yemeği

Kocaeli 10.02.2022 - 14:11, Güncelleme: 10.02.2022 - 14:11
 

Emekliye Ayrılan Personellere Veda Yemeği

Emekliye Ayrılan Personellere Veda Yemeği

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, emekliliğe ayrılan personellerle veda yemeğinde bir araya geldi. Başiskele Belediyesi bünyesinde uzun yıllar çalışan ve emekliliğe ayrılan personellere veda yemeği programı düzenlendi. Programa, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü de katıldı. Programda konuşan Başkan Özlü, "Belediyemizin misyon ve vizyonuyla Başiskele’mize ve hemşehrilerimize hep birlikte güzel işler ve hizmetler ürettik. İlçemizin gelişimine, büyümesine ve güzelleşmesine büyük katkı sağladınız. Gece gündüz demeden büyük bir özveriyle uzun yıllar hizmet verdiniz. Çalışmalarınız ve emekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sizin devrettiğiniz hizmet bayrağını yere düşürmeden, gençlerimize emanet ediyoruz. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir mutluluktu. Emeklilik hakkı kazanarak belediyemizden ayrılmış olabilirsiniz ama sizler her daim Başiskele Belediyesi’nin bir parçası olarak kalacaksınız. Bizden yana hakkımız helaldir. Siz de bizlere hakkınızı helal ediniz" dedi. Program, personellere plaket ve hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.
Emekliye Ayrılan Personellere Veda Yemeği

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, emekliliğe ayrılan personellerle veda yemeğinde bir araya geldi.
Başiskele Belediyesi bünyesinde uzun yıllar çalışan ve emekliliğe ayrılan personellere veda yemeği programı düzenlendi. Programa, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü de katıldı. Programda konuşan Başkan Özlü, "Belediyemizin misyon ve vizyonuyla Başiskele’mize ve hemşehrilerimize hep birlikte güzel işler ve hizmetler ürettik. İlçemizin gelişimine, büyümesine ve güzelleşmesine büyük katkı sağladınız. Gece gündüz demeden büyük bir özveriyle uzun yıllar hizmet verdiniz. Çalışmalarınız ve emekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sizin devrettiğiniz hizmet bayrağını yere düşürmeden, gençlerimize emanet ediyoruz. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir mutluluktu. Emeklilik hakkı kazanarak belediyemizden ayrılmış olabilirsiniz ama sizler her daim Başiskele Belediyesi’nin bir parçası olarak kalacaksınız. Bizden yana hakkımız helaldir. Siz de bizlere hakkınızı helal ediniz" dedi.
Program, personellere plaket ve hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.