19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özüpak Hedef TV’ye Konuk Oluyor

Kocaeli 11.02.2022 - 11:44, Güncelleme: 11.02.2022 - 12:55
 

Özüpak Hedef TV’ye Konuk Oluyor

Özüpak Hedef TV’ye Konuk Oluyor

EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, bu akşam Hedef TV’de gazeteci-yazar Sinan Karaçay’ına canlı yayında konuk olacak. Saat 19.00’da canlı olarak yayınlanacak programda Özüpak’ın EYT’lilerle ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Bugüne kadar çok sayıda televizyonda sorunları gündeme getiren EYT Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak Özüpak, bu akşam da saat 19:00’da Hedef TV ekranında gazeteci-yazar Sinan Karaçay’ın yayın konuğu olacağını resmi twitter hesabından EYT’lilere duyurdu. Gönül Özüpak, programı tüm Emeklilikte Yaşa TakılanIar’ın izlemesini istedi. Hedef TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan, programa şimdiden sosyal medyada çok büyük ilgi olduğunu ifade ederek, bu akşamki programın da en çok izlenen programlar arasında olacağını ifade etti. Buna EYT’lilerin davasına sahip çıkmasının da katkısı olacağını söyleyen Arslan; “Ben de EYT’li bir gazeteci olarak programı herkesin büyük bir zevkle izlemesini öneriyorum. EYT’lilerin en büyük başarısı bugüne kadar haklı davalarına sahip çıkmalarından geliyor. Özüpak’ın da son EYT süreci ile ilgili önemli bilgiler vereceğini düşünüyorum.” Diye konuştu.
Özüpak Hedef TV’ye Konuk Oluyor

EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, bu akşam Hedef TV’de gazeteci-yazar Sinan Karaçay’ına canlı yayında konuk olacak. Saat 19.00’da canlı olarak yayınlanacak programda Özüpak’ın EYT’lilerle ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Bugüne kadar çok sayıda televizyonda sorunları gündeme getiren EYT Federasyon Başkanı Gönül Boran Özüpak Özüpak, bu akşam da saat 19:00’da Hedef TV ekranında gazeteci-yazar Sinan Karaçay’ın yayın konuğu olacağını resmi twitter hesabından EYT’lilere duyurdu. Gönül Özüpak, programı tüm Emeklilikte Yaşa TakılanIar’ın izlemesini istedi.

Hedef TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan, programa şimdiden sosyal medyada çok büyük ilgi olduğunu ifade ederek, bu akşamki programın da en çok izlenen programlar arasında olacağını ifade etti. Buna EYT’lilerin davasına sahip çıkmasının da katkısı olacağını söyleyen Arslan; “Ben de EYT’li bir gazeteci olarak programı herkesin büyük bir zevkle izlemesini öneriyorum. EYT’lilerin en büyük başarısı bugüne kadar haklı davalarına sahip çıkmalarından geliyor. Özüpak’ın da son EYT süreci ile ilgili önemli bilgiler vereceğini düşünüyorum.” Diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.