19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gölcük'te "Ferhat İle Juliet" Oyunu Sahnelendi

Kültür-Sanat 14.02.2022 - 11:47, Güncelleme: 14.02.2022 - 11:47
 

Gölcük'te "Ferhat İle Juliet" Oyunu Sahnelendi

Gölcük'te "Ferhat İle Juliet" Oyunu Sahnelendi

Gölcük Belediyesi'nin şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen "Ferhat ile Juliet" isimli komedi türündeki tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not aldı. Gölcük Belediyesi'nin şubat ayı kültür sanat etkinlikleri, tiyatro oyunu ile başladı. Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı'nda ücretsiz sahnelenen Ferhat ile Juliet isimli komedi türündeki tiyatro oyunu ilgi gördü. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in izleyici olarak bulunduğu daha sonra da küçük bir bölümünde rol aldığı oyunda, tiyatroseverler bol kahkahalı anlar yaşadı. "Sanat adına güzel bir akşam yaşadık" Oyunun sonunda başarılı performansları için Sırf Tiyatro ekibine teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "Gölcük'te, sanat adına güzel bir akşamı daha vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Ferhat ile Juliet adlı komedi tiyatro oyununu Kazıklı Kültür Yapısı'nda izledik. Oyunun küçük bir bölümünde ben de rol aldım. Bu başarılı tiyatro oyunu için Sırf Tiyatro ekibini canı gönülden tebrik ediyorum. Sanatta öncü kent olma hedefiyle Gölcüklüleri ve çocuklarımızı tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
Gölcük'te "Ferhat İle Juliet" Oyunu Sahnelendi

Gölcük Belediyesi'nin şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen "Ferhat ile Juliet" isimli komedi türündeki tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not aldı.
Gölcük Belediyesi'nin şubat ayı kültür sanat etkinlikleri, tiyatro oyunu ile başladı. Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı'nda ücretsiz sahnelenen Ferhat ile Juliet isimli komedi türündeki tiyatro oyunu ilgi gördü. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in izleyici olarak bulunduğu daha sonra da küçük bir bölümünde rol aldığı oyunda, tiyatroseverler bol kahkahalı anlar yaşadı.
"Sanat adına güzel bir akşam yaşadık"
Oyunun sonunda başarılı performansları için Sırf Tiyatro ekibine teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "Gölcük'te, sanat adına güzel bir akşamı daha vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Ferhat ile Juliet adlı komedi tiyatro oyununu Kazıklı Kültür Yapısı'nda izledik. Oyunun küçük bir bölümünde ben de rol aldım. Bu başarılı tiyatro oyunu için Sırf Tiyatro ekibini canı gönülden tebrik ediyorum. Sanatta öncü kent olma hedefiyle Gölcüklüleri ve çocuklarımızı tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.