19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli'de dere içerisinde ceset bulundu!

Asayiş 19.02.2022 - 13:26, Güncelleme: 19.02.2022 - 13:26
 

Kocaeli'de dere içerisinde ceset bulundu!

Kocaeli'de dere içerisinde ceset bulundu!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde dere içerisinde vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu. Olay, Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Ovacık Mahallesi Başyiğit Caddesi Kızkulesi mevkinde bulunan bir derede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçen vatandaşlar, dere içerisinde bir ceset olduğunu gördü. Cesedi görenler 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, güvenlik şeridiyle alanı kapattı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından itfaiye ekiplerince dereden çıkarılan ceset, morga kaldırıldı. Cesedin kimliğinin ve ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
Kocaeli'de dere içerisinde ceset bulundu!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde dere içerisinde vatandaşlar tarafından bir erkek cesedi bulundu.
Olay, Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Ovacık Mahallesi Başyiğit Caddesi Kızkulesi mevkinde bulunan bir derede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoldan geçen vatandaşlar, dere içerisinde bir ceset olduğunu gördü. Cesedi görenler 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, güvenlik şeridiyle alanı kapattı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından itfaiye ekiplerince dereden çıkarılan ceset, morga kaldırıldı. Cesedin kimliğinin ve ölüm nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.