Tuzla'daki fabrika yangını 3 buçuk saatlik çalışma ile kontrol altına alındı

Asayiş 23.02.2022 - 15:05, Güncelleme: 23.02.2022 - 15:05
 

Tuzla'daki fabrika yangını 3 buçuk saatlik çalışma ile kontrol altına alındı

Tuzla'daki fabrika yangını 3 buçuk saatlik çalışma ile kontrol altına alındı

Tuzla'da bir mukavva fabrikasında yangın çıktı. Alevler, yat atölyesi ile iki depoya da sıçradı. Alınan bilgiye göre, Sahil Bulvarı Aydıntepe Mahallesi'nde bulunan mukavva fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, fabrika yakınındaki yat üretimi yapılan bir atölye ile bir iplik deposuna sıçradı. Yangın, kimyasal maddelerin bulunduğu bir diğer depoya da sirayet etti. İhbar üzerine olay yerine Tuzla ve çevre ilçeler ile Avrupa Yakası'ndan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin 3 buçuk saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Çıkan yangın sonrası fabrikada büyük oranda maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Soğutma çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.
Tuzla'daki fabrika yangını 3 buçuk saatlik çalışma ile kontrol altına alındı

Tuzla'da bir mukavva fabrikasında yangın çıktı. Alevler, yat atölyesi ile iki depoya da sıçradı. Alınan bilgiye göre, Sahil Bulvarı Aydıntepe Mahallesi'nde bulunan mukavva fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, fabrika yakınındaki yat üretimi yapılan bir atölye ile bir iplik deposuna sıçradı. Yangın, kimyasal maddelerin bulunduğu bir diğer depoya da sirayet etti.

İhbar üzerine olay yerine Tuzla ve çevre ilçeler ile Avrupa Yakası'ndan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin 3 buçuk saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Çıkan yangın sonrası fabrikada büyük oranda maddi hasar meydana gelirken herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Soğutma çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.