19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İşçilerin malzeme depoladıkları kulübe alev alev yandı!

Asayiş 26.02.2022 - 13:39, Güncelleme: 26.02.2022 - 13:39
 

İşçilerin malzeme depoladıkları kulübe alev alev yandı!

İşçilerin malzeme depoladıkları kulübe alev alev yandı!

Kocaeli’de bir kaldırım üzerinde işçilerin malzeme depoladığı kulübe çıkan yangında küle döndü. Yangın, gece saat 02.00 sıralarında İzmit ilçesinde bulunan Bağdat Caddesi üzerinde bir kulübede çıktı. İnşaatta çalışan işçilerin malzeme stokladıkları küçük kulübe bilinmeyen bir sebeple alevlere teslim oldu. Olayı gören vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunulması üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken kulübeden eser kalmadı. İçerisinde tutulan malzemelerin de bir kısmı zarar gördü. Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.
İşçilerin malzeme depoladıkları kulübe alev alev yandı!

Kocaeli’de bir kaldırım üzerinde işçilerin malzeme depoladığı kulübe çıkan yangında küle döndü.

Yangın, gece saat 02.00 sıralarında İzmit ilçesinde bulunan Bağdat Caddesi üzerinde bir kulübede çıktı. İnşaatta çalışan işçilerin malzeme stokladıkları küçük kulübe bilinmeyen bir sebeple alevlere teslim oldu. Olayı gören vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunulması üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken kulübeden eser kalmadı. İçerisinde tutulan malzemelerin de bir kısmı zarar gördü.
Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.