"Korkma" oyunu Körfez’de sahnelendi

Kültür-Sanat 16.03.2022 - 11:20, Güncelleme: 16.03.2022 - 11:20
 

"Korkma" oyunu Körfez’de sahnelendi

"Korkma" oyunu Körfez’de sahnelendi

Körfez Belediyesi, tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in milli şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitleri ve Çanakkale destanını anlatan "Korkma" isimli tek kişilik oyununu vatandaşlarla buluşturdu. Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in milli şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitleri ve Çanakkale destanını anlatan "Korkma" isimli tek kişilik oyunu, İstiklal Marşının kabulünün 100. yılı etkinlikleri kapsamında Körfez’de sahnelendi. Oyunun sonunda oyuncu Ahmet Yenilmez’e plaket takdim eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "İstiklal Marşımız, Anadolu’nun üzerine çöken bir karabasandan eşsiz bir kahramanlıkla kurtuluşumuzun şiiridir ve Türk’ün ateşle imtihanında gösterilen vatan savunmasındaki iradeyi ve iman gücünü anlatır. Bu anlamlı günde; Mehmet Akif Ersoy’u ve bu kutlu marşta söylendiği gibi, başları arşa değecek kadar ulvileşen bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.
"Korkma" oyunu Körfez’de sahnelendi

Körfez Belediyesi, tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in milli şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitleri ve Çanakkale destanını anlatan "Korkma" isimli tek kişilik oyununu vatandaşlarla buluşturdu.
Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez'in milli şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitleri ve Çanakkale destanını anlatan "Korkma" isimli tek kişilik oyunu, İstiklal Marşının kabulünün 100. yılı etkinlikleri kapsamında Körfez’de sahnelendi. Oyunun sonunda oyuncu Ahmet Yenilmez’e plaket takdim eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "İstiklal Marşımız, Anadolu’nun üzerine çöken bir karabasandan eşsiz bir kahramanlıkla kurtuluşumuzun şiiridir ve Türk’ün ateşle imtihanında gösterilen vatan savunmasındaki iradeyi ve iman gücünü anlatır. Bu anlamlı günde; Mehmet Akif Ersoy’u ve bu kutlu marşta söylendiği gibi, başları arşa değecek kadar ulvileşen bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.