Gölcüklü milli güreşçi, Başkan Sezer'i ziyaret etti

Kocaeli 16.03.2022 - 12:33, Güncelleme: 16.03.2022 - 12:33
 

Gölcüklü milli güreşçi, Başkan Sezer'i ziyaret etti

Gölcüklü milli güreşçi, Başkan Sezer'i ziyaret etti

 Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Avrupa Güreş Şampiyonasında 3'üncü olan Gölcüklü milli güreşçi Abdulvasi Balta ile bir araya geldi. Bulgaristan'da yapılan U23 Serbest Stil Erkekler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3'üncü olan Gölcüklü milli güreşçi Abdulvasi Balta, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in makamına konuk oldu. 79 kiloda Avrupa 3'üncüsü olan Balta, ziyarette Başkan Sezer’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Balta’nın kazandığı başarıyla Gölcük’ün gururu olduğunu söyleyen Sezer, "Göğsümüzü Dünya ve Avrupa şampiyonalarında kazandığı madalyalarla kabartan Abdulvasi kardeşimi ve yetişmesinde emeği geçen herkesi gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.
Gölcüklü milli güreşçi, Başkan Sezer'i ziyaret etti

 Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Avrupa Güreş Şampiyonasında 3'üncü olan Gölcüklü milli güreşçi Abdulvasi Balta ile bir araya geldi.
Bulgaristan'da yapılan U23 Serbest Stil Erkekler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 3'üncü olan Gölcüklü milli güreşçi Abdulvasi Balta, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in makamına konuk oldu. 79 kiloda Avrupa 3'üncüsü olan Balta, ziyarette Başkan Sezer’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Balta’nın kazandığı başarıyla Gölcük’ün gururu olduğunu söyleyen Sezer, "Göğsümüzü Dünya ve Avrupa şampiyonalarında kazandığı madalyalarla kabartan Abdulvasi kardeşimi ve yetişmesinde emeği geçen herkesi gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.