İzmit Tren Garı mevkiine sinyalizasyon kuruldu

Kocaeli 17.03.2022 - 11:43, Güncelleme: 17.03.2022 - 11:43
 

İzmit Tren Garı mevkiine sinyalizasyon kuruldu

İzmit Tren Garı mevkiine sinyalizasyon kuruldu

Salim Dervişoğlu Caddesine 3 yeni sinyalizasyon kurulması için çalışmalara başlandı. Sinyalizasyonlardan ilki İzmit Tren Garı mevkiine kuruldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) mart ayı toplantısında, Salim Dervişoğlu Caddesine 3 yeni sinyalizasyon kurulmasına karar verilmişti. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Şube Müdürlüğünce yapılan sinyalizasyon çalışmaları kapsamında tren garı mevkiine ilk sinyalizasyon kurulumu yapıldı. Ekipler, KBB Hizmet Binası önü ve Marina Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü önüne de sinyalizasyon sistemi kuracak. Yeni trafik ışıklarıyla birlikte yayalara daha güvenli ulaşım imkanı sağlanması hedefleniyor.
İzmit Tren Garı mevkiine sinyalizasyon kuruldu

Salim Dervişoğlu Caddesine 3 yeni sinyalizasyon kurulması için çalışmalara başlandı. Sinyalizasyonlardan ilki İzmit Tren Garı mevkiine kuruldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) mart ayı toplantısında, Salim Dervişoğlu Caddesine 3 yeni sinyalizasyon kurulmasına karar verilmişti. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Şube Müdürlüğünce yapılan sinyalizasyon çalışmaları kapsamında tren garı mevkiine ilk sinyalizasyon kurulumu yapıldı. Ekipler, KBB Hizmet Binası önü ve Marina Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü önüne de sinyalizasyon sistemi kuracak. Yeni trafik ışıklarıyla birlikte yayalara daha güvenli ulaşım imkanı sağlanması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.