19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Kocaeli 18.03.2022 - 12:46, Güncelleme: 18.03.2022 - 12:46
 

4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde, 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın Körfez İlçe Finali gerçekleştirildi. Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nın Körfez İlçe Finali, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Finale; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, okul müdürleri ve finale kalan öğrenciler katıldı. Final maçları öncesinde öğrencilere başarılar dileyen Başkan Şener Söğüt, "Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize ve onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum öğrencilerimiz ilimiz de yapılacak il finalinde de dereceye girerek Türkiye şampiyonasında ilçemizi en iyi şekilde temsil edecektir" ifadelerini kullandı. İlkokul öğrencileri arasında; mangala, q-bitz- equilibrio, küre yarışması, ortaokullar arasında da mangala, kulami, reversi ve küre alanlarında yarışma yapıldı.
4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde, 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın Körfez İlçe Finali gerçekleştirildi.
Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nın Körfez İlçe Finali, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Finale; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, okul müdürleri ve finale kalan öğrenciler katıldı. Final maçları öncesinde öğrencilere başarılar dileyen Başkan Şener Söğüt, "Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize ve onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum öğrencilerimiz ilimiz de yapılacak il finalinde de dereceye girerek Türkiye şampiyonasında ilçemizi en iyi şekilde temsil edecektir" ifadelerini kullandı.
İlkokul öğrencileri arasında; mangala, q-bitz- equilibrio, küre yarışması, ortaokullar arasında da mangala, kulami, reversi ve küre alanlarında yarışma yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.