19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaelispor’lu Futbolcular, Panelde Öğrencilerle Bir Araya Geldi!

Spor 19.03.2022 - 09:26, Güncelleme: 19.03.2022 - 09:26
 

Kocaelispor’lu Futbolcular, Panelde Öğrencilerle Bir Araya Geldi!

Kocaelispor’lu Futbolcular, Panelde Öğrencilerle Bir Araya Geldi!

Kocaelispor’un futbolcuları Benhur Keser, Yiğitali Bayrak ve İlyas Kubilay Yavuz, Özel Derince Açı Koleji Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen panele konuşmacı olarak katıldı, öğrencilere yaşam deneyimlerini yansıtan futbolcular, yöneltilen verdikleri yanıtlarla salondakilere keyifli anlar yaşattı. KATILAN ÖĞRENCİLERİ DENİZLİSPOR MÜSABAKASINA DAVET ETTİLER Özel Derince Açı Anadolu Lisesi öğrencileri için organize ettiği söyleşide Kocaelispor’un  futbolcuları Benhur Keser, İlyas Kubilay Yavuz ve Yiğitali Bayrak’ı konuk etti. Okul yönetimi  konukları tam kadroyla karşılarken, Okulun kurucusu Selami Yaman, Genel Müdür Asaf Kastan, Okul Müdürü Ahmet Kemal Saral, Rehber Öğretmeni Zeynep Akkaya, Eğitim Koordinatörü Merve Furuncu, Almanca Öğretmeni Erçil Ersöz, Matematik Öğretmeni Erdem Karakaş, öğrencilerle beraber salondaki isimler içerisindeydi. Beden Eğitimi Öğretmeni Tufan Karayel’in moderatörlüğünde geçen Söyleşiye konuşmacı olarak bulunan futbolcular hem kendi hayat hikayelerini anlattılar hem de öğrencilerin sorularını cevapladılar. Bununla birlikte Kocaelisporlu futbolcular söyleşiye yer alan öğrencileri 3 Nisan Pazar günü Kocaeli Stadı’nda oynanacak olan Denizlispor müsabakasına davet etti. DOĞRU CEVAP VEREN ÖĞRENCİLERE FORMA HEDİYESİ Okul Müdürü Kemal Saral’ın eski öğrencisi olan Yiğit Ali Bayrak ile tekrar buluşmaktan  ötürü mutluluk duydu. Oyuncular futbol kariyerlerine  nasıl başladıklarını ve yaşadıkları dönemleri dinleyicilerle paylaştılar. 10.sınıf öğrencisi Pelin Genç futbolcuların özgeçmişini içeren kısa bir sunum gerçekleştirdi. Ardından moderatör Tufan Karayel’in  sunumuyla söyleşi sürdü. Öğrenciler sırasıyla merak ettikleri konularla futbolculara soru  sordular. Ardından futbolcuların Kocaelispor tarihi ile ilgili sorduğu sorulara doğru cevapları veren Emir Altunışık, Çağatay Çavuşoğlu ve Ahmet Eren imzalı Kocaelispor Şampiyonluk dergisi kazandılar. Programın bitimi, öğrenciler beraberinde getirdikleri Kocaelispor formalarını futbolculara imzalattı.
Kocaelispor’lu Futbolcular, Panelde Öğrencilerle Bir Araya Geldi!

Kocaelispor’un futbolcuları Benhur Keser, Yiğitali Bayrak ve İlyas Kubilay Yavuz, Özel Derince Açı Koleji Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen panele konuşmacı olarak katıldı, öğrencilere yaşam deneyimlerini yansıtan futbolcular, yöneltilen verdikleri yanıtlarla salondakilere keyifli anlar yaşattı.

KATILAN ÖĞRENCİLERİ DENİZLİSPOR MÜSABAKASINA DAVET ETTİLER

Özel Derince Açı Anadolu Lisesi öğrencileri için organize ettiği söyleşide Kocaelispor’un  futbolcuları Benhur Keser, İlyas Kubilay Yavuz ve Yiğitali Bayrak’ı konuk etti. Okul yönetimi  konukları tam kadroyla karşılarken, Okulun kurucusu Selami Yaman, Genel Müdür Asaf Kastan, Okul Müdürü Ahmet Kemal Saral, Rehber Öğretmeni Zeynep Akkaya, Eğitim Koordinatörü Merve Furuncu, Almanca Öğretmeni Erçil Ersöz, Matematik Öğretmeni Erdem Karakaş, öğrencilerle beraber salondaki isimler içerisindeydi. Beden Eğitimi Öğretmeni Tufan Karayel’in moderatörlüğünde geçen Söyleşiye konuşmacı olarak bulunan futbolcular hem kendi hayat hikayelerini anlattılar hem de öğrencilerin sorularını cevapladılar. Bununla birlikte Kocaelisporlu futbolcular söyleşiye yer alan öğrencileri 3 Nisan Pazar günü Kocaeli Stadı’nda oynanacak olan Denizlispor müsabakasına davet etti.

DOĞRU CEVAP VEREN ÖĞRENCİLERE FORMA HEDİYESİ

Okul Müdürü Kemal Saral’ın eski öğrencisi olan Yiğit Ali Bayrak ile tekrar buluşmaktan  ötürü mutluluk duydu. Oyuncular futbol kariyerlerine  nasıl başladıklarını ve yaşadıkları dönemleri dinleyicilerle paylaştılar. 10.sınıf öğrencisi Pelin Genç futbolcuların özgeçmişini içeren kısa bir sunum gerçekleştirdi. Ardından moderatör Tufan Karayel’in  sunumuyla söyleşi sürdü. Öğrenciler sırasıyla merak ettikleri konularla futbolculara soru  sordular. Ardından futbolcuların Kocaelispor tarihi ile ilgili sorduğu sorulara doğru cevapları veren Emir Altunışık, Çağatay Çavuşoğlu ve Ahmet Eren imzalı Kocaelispor Şampiyonluk dergisi kazandılar. Programın bitimi, öğrenciler beraberinde getirdikleri Kocaelispor formalarını futbolculara imzalattı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.