Tartıştığı komşusunun ölümüne sebep olan şüpheli adliyeye sevk edildi

Asayiş 24.03.2022 - 19:52, Güncelleme: 24.03.2022 - 19:52
 

Tartıştığı komşusunun ölümüne sebep olan şüpheli adliyeye sevk edildi

Tartıştığı komşusunun ölümüne sebep olan şüpheli adliyeye sevk edildi

Kocaeli'de tartıştığı komşusuna tabanca ile ateş ederek ölümüne sebep olan 74 yaşındaki şüpheli adliyeye sevk edildi. Olay, dün 18.30 sıralarında Karamürsel ilçesine bağlı Kızderbent Mahallesi'nde bulunan kahvehanenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, komşu oldukları öğrenilen O.A. (74) ile Hasan Aksüt (60) arasında kahvehanede tartışma başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. O.A., yanında bulunan tabanca ile Hasan Aksüt'e ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Aksüt'ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. O.A. ise jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, tamamlanan işlemlerinin ardından Karamürsel Adliyesi'ne sevk edildi. Öte yandan, hayatını kaybeden Hasan Aksüt'ün, uzun yıllar Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalıştığı ve emekli olduğu öğrenildi.
Tartıştığı komşusunun ölümüne sebep olan şüpheli adliyeye sevk edildi

Kocaeli'de tartıştığı komşusuna tabanca ile ateş ederek ölümüne sebep olan 74 yaşındaki şüpheli adliyeye sevk edildi.
Olay, dün 18.30 sıralarında Karamürsel ilçesine bağlı Kızderbent Mahallesi'nde bulunan kahvehanenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, komşu oldukları öğrenilen O.A. (74) ile Hasan Aksüt (60) arasında kahvehanede tartışma başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. O.A., yanında bulunan tabanca ile Hasan Aksüt'e ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Aksüt'ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. O.A. ise jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, tamamlanan işlemlerinin ardından Karamürsel Adliyesi'ne sevk edildi.
Öte yandan, hayatını kaybeden Hasan Aksüt'ün, uzun yıllar Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalıştığı ve emekli olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.