19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bizim Dev Adamlar, Darıca’da Kazandı!

Spor 28.03.2022 - 11:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 11:32
 

Bizim Dev Adamlar, Darıca’da Kazandı!

Bizim Dev Adamlar, Darıca’da Kazandı!

Kağıtspor, zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nin 24. Haftasında ağırladığı  Mamak Belediyesi’ni 80-77 mağlup eden mavi beyazlılar Play-Off için çok değerli bir mücadeleyi geride bıraktı. FİNALİ İYİ YAPTIK Darıca Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın  başından beri parkede bol bir rekabet  vardı. Ankara ekibiyle ilk 10 dakikayı 27-20 önde geçerken  ikinci periyotta pota altından iyi faydalanan dev adamlarımız, farkı az da olsa eriterek ve soyunma odasına 45-41 yenik girdi. Üçüncü periyotta yaptığı savunmanın karşılığını alan Kağıtspor final periyotunda skoru dengeledi. Nefes kesen son 10 dakikada  Corin ve Brady ile sayılar bulan Kağıtspor oyunu 80-77 kazanırken son 9 müsabakada  8. Galibiyetini aldı. SAYI KATKILARI ŞU ŞEKİLDE Mavi beyazlıların Amerikalı oyuncuları Corin 20, Brady ise 18 sayı ile oynarken, Mehmet Oğuzhan 12, son dönemin formda ismi Eren Beyaz 10, Mert 8 ve İbrahim ve Cihan 5’er, Sertan İbrahim de 2 sayı attı. Rakibimizdeyse Marlain’in 28 sayılık katkısı fayda getirmedi. Kağıtspor bir sonraki karşılaşması için Balıkesir Büyükşehir deplasmanına çıkacak.
Bizim Dev Adamlar, Darıca’da Kazandı!

Kağıtspor, zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nin 24. Haftasında ağırladığı  Mamak Belediyesi’ni 80-77 mağlup eden mavi beyazlılar Play-Off için çok değerli bir mücadeleyi geride bıraktı.

FİNALİ İYİ YAPTIK

Darıca Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın  başından beri parkede bol bir rekabet  vardı. Ankara ekibiyle ilk 10 dakikayı 27-20 önde geçerken  ikinci periyotta pota altından iyi faydalanan dev adamlarımız, farkı az da olsa eriterek ve soyunma odasına 45-41 yenik girdi. Üçüncü periyotta yaptığı savunmanın karşılığını alan Kağıtspor final periyotunda skoru dengeledi. Nefes kesen son 10 dakikada  Corin ve Brady ile sayılar bulan Kağıtspor oyunu 80-77 kazanırken son 9 müsabakada  8. Galibiyetini aldı.

SAYI KATKILARI ŞU ŞEKİLDE

Mavi beyazlıların Amerikalı oyuncuları Corin 20, Brady ise 18 sayı ile oynarken, Mehmet Oğuzhan 12, son dönemin formda ismi Eren Beyaz 10, Mert 8 ve İbrahim ve Cihan 5’er, Sertan İbrahim de 2 sayı attı. Rakibimizdeyse Marlain’in 28 sayılık katkısı fayda getirmedi. Kağıtspor bir sonraki karşılaşması için Balıkesir Büyükşehir deplasmanına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.