Yüz güldüren Ramazan şenlikleri başladı

Kocaeli 12.04.2022 - 10:52, Güncelleme: 12.04.2022 - 10:52
 

Yüz güldüren Ramazan şenlikleri başladı

Yüz güldüren Ramazan şenlikleri başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için iftar sonrası Ramazan eğlencesi başlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, iftar sonrası için çeşitli etkinlikler düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği Ramazan şenliğinin kent genelinde 10 farklı noktada yapılması planlandı. Kocaeli’nin dört bir yanında düzenlenecek Ramazan etkinliği ilk olarak İzmit, Gebze ve Karamürsel’de yapıldı. Etkinlikte geleneksel Türk tiyatrosu, Hacivat Karagöz oyunu, İbiş ve Meddah gösterisi yapıldı. Ayrıca çocuklara patlamış mısır, pamuk şekeri ikram edildi.
Yüz güldüren Ramazan şenlikleri başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için iftar sonrası Ramazan eğlencesi başlattı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, iftar sonrası için çeşitli etkinlikler düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği Ramazan şenliğinin kent genelinde 10 farklı noktada yapılması planlandı. Kocaeli’nin dört bir yanında düzenlenecek Ramazan etkinliği ilk olarak İzmit, Gebze ve Karamürsel’de yapıldı. Etkinlikte geleneksel Türk tiyatrosu, Hacivat Karagöz oyunu, İbiş ve Meddah gösterisi yapıldı. Ayrıca çocuklara patlamış mısır, pamuk şekeri ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.