Dereye gübre döken besicilik firmasına 367 bin TL ceza

Asayiş 16.04.2022 - 14:34, Güncelleme: 16.04.2022 - 14:34
 

Dereye gübre döken besicilik firmasına 367 bin TL ceza

Dereye gübre döken besicilik firmasına 367 bin TL ceza

Gölcük Beyoğlu deresine gübre dökerek sahilde kirliliğe neden olan besicilik firmasına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 367 bin TL ceza kesti. Gölcük Kavaklı Sahili, önceki gün gübreyle kaplandı. Kötü kokudan rahatsız olan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen belediye ekipleri, İzmit Körfezi'ne dökülen Beyoğlu deresinden gelen gübreyi temizlemek için çalışma yaptı. İş makineleri ile sahilden yaklaşık 360 ton gübre toplandı. Olayla ilgili inceleme başlatan Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, derenin üst kesimlerinde tesisleri olan besicilik firmalarını incelemeye aldı. Gübreyi döken besicilik firması tespit edilerek, 367 bin TL ceza kesildi.
Dereye gübre döken besicilik firmasına 367 bin TL ceza

Gölcük Beyoğlu deresine gübre dökerek sahilde kirliliğe neden olan besicilik firmasına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 367 bin TL ceza kesti.

Gölcük Kavaklı Sahili, önceki gün gübreyle kaplandı. Kötü kokudan rahatsız olan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen belediye ekipleri, İzmit Körfezi'ne dökülen Beyoğlu deresinden gelen gübreyi temizlemek için çalışma yaptı. İş makineleri ile sahilden yaklaşık 360 ton gübre toplandı. Olayla ilgili inceleme başlatan Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, derenin üst kesimlerinde tesisleri olan besicilik firmalarını incelemeye aldı. Gübreyi döken besicilik firması tespit edilerek, 367 bin TL ceza kesildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.