Spor Şöleni’nde Ayaklar Konuşacak!

Spor 25.04.2022 - 12:17, Güncelleme: 25.04.2022 - 12:17
 

Spor Şöleni’nde Ayaklar Konuşacak!

Spor Şöleni’nde Ayaklar Konuşacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayında spor şöleni düzenlemeye hazırlanıyor. Bahar Spor Şöleni ve Ayak Tenisi Turnuvası 14 Mayıs Cumartesi günü İzmit Vinsan Doğal ve Suni Çim Spor sahalarında yapılacak. İŞTE YER ALACAK ETKİNLİKLER Bahar şenliklerine spor okulları öğrencilerinin ve vatandaşlar yarışabilecek.  Şölende floor curling, masa tenisi, eğlenceli atletizm, halat çekme, çuval yarışı, şişme oyun grupları, balon futbolu gibi etkinlikler yer alacak. 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da ayak tenisi müsabakalarıyla başlayacak, açılışı ise saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın katılımıyla gerçekleşecek. Ayak Tenisi Turnuvası gençler ve büyükler kategorisi olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlenecek ve elemeler ile çeyrek final karşılaşmaları aynı gün içinde Vinsan Suni Çim Sahasında, final mücadeleleri yapılacak. Derece alanlara çeşitli hediyeler verilecek.
Spor Şöleni’nde Ayaklar Konuşacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayında spor şöleni düzenlemeye hazırlanıyor. Bahar Spor Şöleni ve Ayak Tenisi Turnuvası 14 Mayıs Cumartesi günü İzmit Vinsan Doğal ve Suni Çim Spor sahalarında yapılacak.

İŞTE YER ALACAK ETKİNLİKLER

Bahar şenliklerine spor okulları öğrencilerinin ve vatandaşlar yarışabilecek.  Şölende floor curling, masa tenisi, eğlenceli atletizm, halat çekme, çuval yarışı, şişme oyun grupları, balon futbolu gibi etkinlikler yer alacak. 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da ayak tenisi müsabakalarıyla başlayacak, açılışı ise saat 14.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın katılımıyla gerçekleşecek. Ayak Tenisi Turnuvası gençler ve büyükler kategorisi olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlenecek ve elemeler ile çeyrek final karşılaşmaları aynı gün içinde Vinsan Suni Çim Sahasında, final mücadeleleri yapılacak. Derece alanlara çeşitli hediyeler verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.