19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Körfez'de 6 orta hasarlı bina yıkıldı

Kocaeli 25.04.2022 - 12:59, Güncelleme: 25.04.2022 - 12:59
 

Körfez'de 6 orta hasarlı bina yıkıldı

Körfez'de 6 orta hasarlı bina yıkıldı

Körfez Belediyesi, güçlendirilmesi yapılmayan 6 orta hasarlı binanın yıkımını gerçekleştirdi. Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tespiti yapılan ve gerekli yasal süreci tamamlanan orta hasarlı binaların yıkımlarını sürdürüyor. Güçlendirilmesi yapılmayan, vatandaşların can ve mal güvenliğine tehdit oluşturan yapıların tespiti sonrasında yasal olarak süreci başlatılan ekipler, hafta sonu süreci tamamlanan 6 binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. Ali Hocalar köyü, Sipahiler köyü ve Hereke’de 6 orta hasarlı binalar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılırken, yıkım sonrasında da kötü görüntü kalmaması için molozların kaldırım işlemleri gerçekleştirdi. Gerekli güvenlik önlemlerinin alınması sonrası gerçekleştirilen yıkımlar bir günde tamamlandı.
Körfez'de 6 orta hasarlı bina yıkıldı

Körfez Belediyesi, güçlendirilmesi yapılmayan 6 orta hasarlı binanın yıkımını gerçekleştirdi.
Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tespiti yapılan ve gerekli yasal süreci tamamlanan orta hasarlı binaların yıkımlarını sürdürüyor. Güçlendirilmesi yapılmayan, vatandaşların can ve mal güvenliğine tehdit oluşturan yapıların tespiti sonrasında yasal olarak süreci başlatılan ekipler, hafta sonu süreci tamamlanan 6 binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. Ali Hocalar köyü, Sipahiler köyü ve Hereke’de 6 orta hasarlı binalar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılırken, yıkım sonrasında da kötü görüntü kalmaması için molozların kaldırım işlemleri gerçekleştirdi. Gerekli güvenlik önlemlerinin alınması sonrası gerçekleştirilen yıkımlar bir günde tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.