Yeşil saha ringe döndü

Asayiş 01.05.2022 - 11:28, Güncelleme: 01.05.2022 - 11:28
 

Yeşil saha ringe döndü

Yeşil saha ringe döndü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, U16 Elit Liginde Beylikbağı ile Çayırovaspor karşı karşıya geldi. Maçın ardından iki takım oyuncularının arasındaki gerginliğe çevik kuvvet müdahale etti. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, U16 Elit Liginde Beylikbağı ile Çayırovaspor Beylikbağı stadında karşı karşıya geldi. 1-1 biten mücadele sonrasında Çayırovaspor U16 takımı şampiyon oldu. Maçın ardından iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Genç futbolcuların kavga ettiği stat bir anda savaş alanına döndü. Statta görevli olan çevik kuvvet ekipleri kavgaya müdahale etti. Tribünler çıkan olaylara tepki gösterirken, olaylar stat dışında da devam etti.
Yeşil saha ringe döndü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, U16 Elit Liginde Beylikbağı ile Çayırovaspor karşı karşıya geldi. Maçın ardından iki takım oyuncularının arasındaki gerginliğe çevik kuvvet müdahale etti.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, U16 Elit Liginde Beylikbağı ile Çayırovaspor Beylikbağı stadında karşı karşıya geldi. 1-1 biten mücadele sonrasında Çayırovaspor U16 takımı şampiyon oldu. Maçın ardından iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Genç futbolcuların kavga ettiği stat bir anda savaş alanına döndü. Statta görevli olan çevik kuvvet ekipleri kavgaya müdahale etti. Tribünler çıkan olaylara tepki gösterirken, olaylar stat dışında da devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.