Ormanya bayrama hazır

Kocaeli 01.05.2022 - 12:02, Güncelleme: 01.05.2022 - 12:02
 

Ormanya bayrama hazır

Ormanya bayrama hazır

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen korunan alanı Ormanya bayrama hazır. Büyükşehire bağlı Ormanya, üç günlük bayramı tatilinde ziyaretçilerini ağırlayacak. 3 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili süresince doğaseverleri ağırlayacak olan Ormanya hazırlıklarını tamamladı. Doğaseverlerin uğrak noktalarından biri olan ve 3 günlük bayram tatili boyunca yoğunluğun beklendiği Ormanya’da, vatandaşların huzuru ve mutluluğu için tüm hazırlıklar yapıldı. Genel bakım ve onarım işlerinin yanı sıra hayvan bakımlarının da tamamladığı Ormanya bayrama hazır. Bayram tatili boyunca çocukları da unutmayan Ormanya, at biniş eğitimleri için hazırlıklarını yaptı. Alanında uzman eğitmenlerin vereceği eğitim 6-18 yaş arası çocukları kapsayacak. Ormanya, doğayla baş başa olmak isteyen tüm doğaseverler için bayram sürecinde bayramın birinci günü 12.00-19.00, ikinci ve üçüncü günlerde ise 09.00-19.00 saatleri arasında açık olacak.
Ormanya bayrama hazır

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen korunan alanı Ormanya bayrama hazır. Büyükşehire bağlı Ormanya, üç günlük bayramı tatilinde ziyaretçilerini ağırlayacak.
3 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili süresince doğaseverleri ağırlayacak olan Ormanya hazırlıklarını tamamladı. Doğaseverlerin uğrak noktalarından biri olan ve 3 günlük bayram tatili boyunca yoğunluğun beklendiği Ormanya’da, vatandaşların huzuru ve mutluluğu için tüm hazırlıklar yapıldı. Genel bakım ve onarım işlerinin yanı sıra hayvan bakımlarının da tamamladığı Ormanya bayrama hazır. Bayram tatili boyunca çocukları da unutmayan Ormanya, at biniş eğitimleri için hazırlıklarını yaptı. Alanında uzman eğitmenlerin vereceği eğitim 6-18 yaş arası çocukları kapsayacak. Ormanya, doğayla baş başa olmak isteyen tüm doğaseverler için bayram sürecinde bayramın birinci günü 12.00-19.00, ikinci ve üçüncü günlerde ise 09.00-19.00 saatleri arasında açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.