19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İşçi kenti Kocaeli'de binlerce işçi 1 Mayıs'ta buluştu

Gündem 01.05.2022 - 14:46, Güncelleme: 01.05.2022 - 14:46
 

İşçi kenti Kocaeli'de binlerce işçi 1 Mayıs'ta buluştu

İşçi kenti Kocaeli'de binlerce işçi 1 Mayıs'ta buluştu

Kocaeli'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına binlerce kişi katıldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Kocaeli'de binlerce işçi bir araya geldi. Milli İrade Meydanı’nda toplanan işçiler, halaylar ile günlerini kutladı. Miting öncesi Doğu Kışla Parkı’nda binlerce vatandaşın oluşturduğu kortej, miting alanına yürüdü. Yapılan yürüyüşe sendika temsilcileri ile işçiler katıldı. Kocaeli'de işçi bayramı kutlamaları devam ediyor.
İşçi kenti Kocaeli'de binlerce işçi 1 Mayıs'ta buluştu

Kocaeli'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına binlerce kişi katıldı.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Kocaeli'de binlerce işçi bir araya geldi. Milli İrade Meydanı’nda toplanan işçiler, halaylar ile günlerini kutladı. Miting öncesi Doğu Kışla Parkı’nda binlerce vatandaşın oluşturduğu kortej, miting alanına yürüdü. Yapılan yürüyüşe sendika temsilcileri ile işçiler katıldı. Kocaeli'de işçi bayramı kutlamaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.