Kaymakam Mustafa Güler Bayram Namazı Sonrası Vatandaşlar ile Bayramlaştı

Gebze 02.05.2022 - 14:48, Güncelleme: 02.05.2022 - 14:48
 

Kaymakam Mustafa Güler Bayram Namazı Sonrası Vatandaşlar ile Bayramlaştı

Kaymakam Mustafa Güler Bayram Namazı Sonrası Vatandaşlar ile Bayramlaştı

Kaymakam Mustafa Güler, Ramazan Bayramı Namazını Çoban Mustafa Paşa Camii’nde eda etti.  Kılınan Ramazan Bayramı Namazı ve okunan hutbenin ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Kaymakam Mustafa Güler Çoban Mustafa Paşa Camiinde bayramın coşkusunu halkla birlikte yaşadı.   Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen Bayramlaşma törenine Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.  Bayramlaşmadan sonra vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Mustafa Güler birlik, beraberlik ve kardeşlik ikliminin her yanı kuşattığı Ramazan Bayramının milletimize, ülkemize, ilçemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Kaymakam Mustafa Güler Bayram Namazı Sonrası Vatandaşlar ile Bayramlaştı

Kaymakam Mustafa Güler, Ramazan Bayramı Namazını Çoban Mustafa Paşa Camii’nde eda etti. 

Kılınan Ramazan Bayramı Namazı ve okunan hutbenin ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Kaymakam Mustafa Güler Çoban Mustafa Paşa Camiinde bayramın coşkusunu halkla birlikte yaşadı.  

Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen Bayramlaşma törenine Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri katıldı. 

Bayramlaşmadan sonra vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Mustafa Güler birlik, beraberlik ve kardeşlik ikliminin her yanı kuşattığı Ramazan Bayramının milletimize, ülkemize, ilçemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.