Körfez’de pandemisiz bayramlaşma

Kocaeli 02.05.2022 - 15:24, Güncelleme: 02.05.2022 - 15:24
 

Körfez’de pandemisiz bayramlaşma

Körfez’de pandemisiz bayramlaşma

 İki yılın ardından pandemisiz gerçekleştirilen Körfez Kent Bayramlaşmasında konuşan Başkan Söğüt, “Birlikte olmayı, kucaklaşmayı özlemişiz” dedi. Körfez Kaymakamlığı, Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi tarafından düzenlenen Geleneksel Kent Bayramlaşması, yoğun katılımla Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, emniyet, jandarma ve kamu birim müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın yaptığı kısa açılış konuşması sonrasında söz alan Başkan Şener Söğüt, “11 ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı geride bıraktık. Şimdi de milletçe bir bayrama daha kavuşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğin arttığı, sevinç ve mutluluğun arttığı, küskünlüklerin, dargınlıkların ortadan kalktığı günlerdir. İki yıldır pandemi dolayısıyla bayramlarımızı bayram gibi kutlayamadık. Ama bu bayram geçmişte özlemini çektiğimiz büyüklerimizi ziyaret edip, komşularımızla bir araya gelip bayramın hazzını doya doya yaşayacağız. Bugün de birlik ve beraberlik içerisinde Körfez’in tüm dinamikleri ile bu salonda bir aradayız. Hepinizi ve sevdiklerinizin bayramını kutluyorum” dedi.
Körfez’de pandemisiz bayramlaşma

 İki yılın ardından pandemisiz gerçekleştirilen Körfez Kent Bayramlaşmasında konuşan Başkan Söğüt, “Birlikte olmayı, kucaklaşmayı özlemişiz” dedi.
Körfez Kaymakamlığı, Körfez Belediyesi ve Körfez Kent Konseyi tarafından düzenlenen Geleneksel Kent Bayramlaşması, yoğun katılımla Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, emniyet, jandarma ve kamu birim müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın yaptığı kısa açılış konuşması sonrasında söz alan Başkan Şener Söğüt, “11 ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı geride bıraktık. Şimdi de milletçe bir bayrama daha kavuşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğin arttığı, sevinç ve mutluluğun arttığı, küskünlüklerin, dargınlıkların ortadan kalktığı günlerdir. İki yıldır pandemi dolayısıyla bayramlarımızı bayram gibi kutlayamadık. Ama bu bayram geçmişte özlemini çektiğimiz büyüklerimizi ziyaret edip, komşularımızla bir araya gelip bayramın hazzını doya doya yaşayacağız. Bugün de birlik ve beraberlik içerisinde Körfez’in tüm dinamikleri ile bu salonda bir aradayız. Hepinizi ve sevdiklerinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.