19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Körfezin İncisi Şanlı Darıca’dan Şahane Final!

Spor 09.05.2022 - 09:49, Güncelleme: 09.05.2022 - 09:49
 

Körfezin İncisi Şanlı Darıca’dan Şahane Final!

Körfezin İncisi Şanlı Darıca’dan Şahane Final!

3. Lig 2. Grubun final karşılaşmasında Ankara temsilcisi Kalecikspor’u 2-1 yenerek lige tutunan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin galibiyeti getiren golleri Fatih Şerifoğlu ve Sercan Kaya kaydetti. Sarı yeşillilerin önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurması bekleniyor. ÖNEMLİ DAKİKALAR ŞU ŞEKİLDE Müsabakanın 26.dakikasında üstünlüğü Fatih Şerifoğlu ile bulan temsilcimiz bu skorla soyunma odasına giderken ikinci devrenin 78.dakikasında Sercan Kaya ile farkı ikiye yükseltti. Rakip 80'de farkı 1'e düşürse de skoru tutan Darıca Gençlerbirliği evinde 2-1 kazanarak puanını 38'e yaptı ve küme düşme potasından son anda kurtuldu. ONUN KATKISI BİR BAŞKA Lig süresince toplam 33 gol bulan sarı yeşillilerin bu sezon özelinde en öne çıkan oyuncusu takımın gol yükünü çeken Fatih Şerifoğlu’ydu. Deneyimli isim 33 lig müsabakasında ağları 17 defa gördü. Kısaca gollerin yarısından fazlasında onun katkısı var. Fatih aynı zamanda bu sezonki istatistiği ile de 2016-17 sezonu sonrası en fazla gol kaydettiği sezonunu geçirdi.
Körfezin İncisi Şanlı Darıca’dan Şahane Final!

3. Lig 2. Grubun final karşılaşmasında Ankara temsilcisi Kalecikspor’u 2-1 yenerek lige tutunan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin galibiyeti getiren golleri Fatih Şerifoğlu ve Sercan Kaya kaydetti. Sarı yeşillilerin önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurması bekleniyor.

ÖNEMLİ DAKİKALAR ŞU ŞEKİLDE

Müsabakanın 26.dakikasında üstünlüğü Fatih Şerifoğlu ile bulan temsilcimiz bu skorla soyunma odasına giderken ikinci devrenin 78.dakikasında Sercan Kaya ile farkı ikiye yükseltti. Rakip 80'de farkı 1'e düşürse de skoru tutan Darıca Gençlerbirliği evinde 2-1 kazanarak puanını 38'e yaptı ve küme düşme potasından son anda kurtuldu.

ONUN KATKISI BİR BAŞKA

Lig süresince toplam 33 gol bulan sarı yeşillilerin bu sezon özelinde en öne çıkan oyuncusu takımın gol yükünü çeken Fatih Şerifoğlu’ydu. Deneyimli isim 33 lig müsabakasında ağları 17 defa gördü. Kısaca gollerin yarısından fazlasında onun katkısı var. Fatih aynı zamanda bu sezonki istatistiği ile de 2016-17 sezonu sonrası en fazla gol kaydettiği sezonunu geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.