19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hereke Sahili'nde düzenleme çalışmaları yapılıyor

Kocaeli 09.05.2022 - 14:29, Güncelleme: 09.05.2022 - 14:29
 

Hereke Sahili'nde düzenleme çalışmaları yapılıyor

Hereke Sahili'nde düzenleme çalışmaları yapılıyor

Hereke'de cazibe merkezi haline gelen sahil parkında kötü görüntüye yol açan halı sahanın kaldırılmasının ardından düzenleme çalışması yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Hereke’de hayata geçirilen sahil projesi, vatandaşların talepleri ve yenileme çalışmalarıyla daha da güzel hale getiriliyor. Kapalı sahanın da kaldırılmasıyla daha güzel görünüme kavuşan sahil bandında, yenileme çalışmaları çerçevesinde küçük saha yapıldı ve etrafında peyzaj düzenlemesi başlatıldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.
Hereke Sahili'nde düzenleme çalışmaları yapılıyor

Hereke'de cazibe merkezi haline gelen sahil parkında kötü görüntüye yol açan halı sahanın kaldırılmasının ardından düzenleme çalışması yapılıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Hereke’de hayata geçirilen sahil projesi, vatandaşların talepleri ve yenileme çalışmalarıyla daha da güzel hale getiriliyor. Kapalı sahanın da kaldırılmasıyla daha güzel görünüme kavuşan sahil bandında, yenileme çalışmaları çerçevesinde küçük saha yapıldı ve etrafında peyzaj düzenlemesi başlatıldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.