Kerimoğlu: Ligde Kalmayı Allah Bize Nasip Etti!

Spor 10.05.2022 - 09:59, Güncelleme: 10.05.2022 - 09:59
 

Kerimoğlu: Ligde Kalmayı Allah Bize Nasip Etti!

Kerimoğlu: Bizde Geldik Ve Elimizden Geleni Yaparak Ligde Kalmayı Allah Bize Nasip Etti!

TFF 3. Lig 2. Grupta yer alan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği sezonun finalinde evinde ağırladığı rakibi Kalecikspor önünde 2-1 galip gelerek hem 3 puan almış hem de kümede kalmayı garantilemişti. Sarı yeşillilerin Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu ise kendi dönemi ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada çocuklar özellikle son 5-6 maçta stresi yönetmeyi başardılar. Normalde kapasiteleri daha iyi bir takıma sahibiz diye söyledi. CEZAMIZ BELLİ OLDU Açıklamasına final karşılaşması Kalecik FK ile başlangıç yapan Kerimoğlu şu ifadeleri tercih etti: Yıllardır futbolun içindeyiz. Son maç öncesi herkes bir şeyler söyledi. Bu anlatılanlar ne kadar doğru ne kadar yanlış Allah bilir. Ancak son sözü futbolcular söyler. Öyle de oldu. Kalecik maçı zor ve stres içinde geçti. Çok şükür kazandık ve ligde kaldık. Şile maçı ile birlikte göreve başladım. Genel olarak az gol yedik ve oyun olarak da toparlandık. Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu tabii ki bizi olumsuz etkiledi. Gol yollarında sıkıntılar çektik, burada da ön planda yaşanan stres geldi. Geçen haftaki Ordu maçı da olmak üzere zor deplasmanlardan iyi puanlar çıkardık. Elazığ’da, Kestel’de 10’ar kişi kaldık, buralardan puanlarla döndük. Oyuncu grubu ile iyi bir arkadaşlık ortamı sağladık. Çocuklar özellikle son 5-6 maçta stresi yönetmeyi başardılar. Normalde kapasiteleri daha iyi bir takıma sahibiz. Ayrıca Darıca da iyi bir kulüp. Yıllardır profesyonel liglerde oynuyor. Yeri daha üst ligler kesinlikle. Biz de geldik ve elimizden geleni yaparak ligde kalmayı Allah bize nasip etti. Sözleşmem bitti. Önümüzdeki sezonla ilgili bir planlamaya henüz girmedik. Başkanımızın tabii ki bir düşüncesi vardır. Karşılıklı oturup konuşacağız.  Kocaeli, Türkiye’de futbol adına sayılı şehirlerden birisi. Burası adeta oyuncu fabrikası. Bu şehirde ne kadar çok profesyonel takım olursa kent için o kadar önemli olur. Bu işte yapılacaklar belli. Doğru kişilere doğru görevler verirsen sorun yaşamazsın. Tersi olursa problem çıkar. Çünkü futbolun acıması yok.
Kerimoğlu: Bizde Geldik Ve Elimizden Geleni Yaparak Ligde Kalmayı Allah Bize Nasip Etti!

TFF 3. Lig 2. Grupta yer alan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği sezonun finalinde evinde ağırladığı rakibi Kalecikspor önünde 2-1 galip gelerek hem 3 puan almış hem de kümede kalmayı garantilemişti. Sarı yeşillilerin Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu ise kendi dönemi ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamada çocuklar özellikle son 5-6 maçta stresi yönetmeyi başardılar. Normalde kapasiteleri daha iyi bir takıma sahibiz diye söyledi.

CEZAMIZ BELLİ OLDU

Açıklamasına final karşılaşması Kalecik FK ile başlangıç yapan Kerimoğlu şu ifadeleri tercih etti: Yıllardır futbolun içindeyiz. Son maç öncesi herkes bir şeyler söyledi. Bu anlatılanlar ne kadar doğru ne kadar yanlış Allah bilir. Ancak son sözü futbolcular söyler. Öyle de oldu. Kalecik maçı zor ve stres içinde geçti. Çok şükür kazandık ve ligde kaldık. Şile maçı ile birlikte göreve başladım. Genel olarak az gol yedik ve oyun olarak da toparlandık. Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu tabii ki bizi olumsuz etkiledi. Gol yollarında sıkıntılar çektik, burada da ön planda yaşanan stres geldi. Geçen haftaki Ordu maçı da olmak üzere zor deplasmanlardan iyi puanlar çıkardık. Elazığ’da, Kestel’de 10’ar kişi kaldık, buralardan puanlarla döndük. Oyuncu grubu ile iyi bir arkadaşlık ortamı sağladık. Çocuklar özellikle son 5-6 maçta stresi yönetmeyi başardılar. Normalde kapasiteleri daha iyi bir takıma sahibiz. Ayrıca Darıca da iyi bir kulüp. Yıllardır profesyonel liglerde oynuyor. Yeri daha üst ligler kesinlikle. Biz de geldik ve elimizden geleni yaparak ligde kalmayı Allah bize nasip etti. Sözleşmem bitti. Önümüzdeki sezonla ilgili bir planlamaya henüz girmedik. Başkanımızın tabii ki bir düşüncesi vardır. Karşılıklı oturup konuşacağız.  Kocaeli, Türkiye’de futbol adına sayılı şehirlerden birisi. Burası adeta oyuncu fabrikası. Bu şehirde ne kadar çok profesyonel takım olursa kent için o kadar önemli olur. Bu işte yapılacaklar belli. Doğru kişilere doğru görevler verirsen sorun yaşamazsın. Tersi olursa problem çıkar. Çünkü futbolun acıması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.