Kaymakam Güler Öğrencilerle Biraraya Geldi

Gebze 13.05.2022 - 15:44, Güncelleme: 13.05.2022 - 15:44
 

Kaymakam Güler Öğrencilerle Biraraya Geldi

Gebze İlçesinde Jandarma sorumluluk sahasında bulunan İlkokullarda İlçe Jandarma Komutanlığınca düzenlenen Trafik Temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Mustafa Güler verdi.

7-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen “Trafik kurallarına uyuyorum, Ailemle yaşamayı seviyorum” temalı resim yarışması ödül töreni Kaymakamlık Makamında gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. sınıf Emniyet Müdürü Oğuz Işık, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Gebze Emlak Konutları İlkokulu Müdürü Harun Özkan, Denizli İlkokulu Müdürü Adnan Koçyiğit, Emlak Konutları Alparslan İlkokulu Okul Müdür Vekili Abdurrahman Balcı, Jandarma Trafik Tim görevlileri, dereceye giren öğrenci ve velileri katıldı.     Kaymakam Güler törende yaptığı konuşmasında “Ülkemizin en önemli sorunları arasında yer alan trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak,  öğrencilerde bilimsel araştırma,  inceleme bilincini geliştirmek daha bilinçli ve duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla, trafik sorumluluk hareketi kapsamında “Trafik kurallarına uyuyorum, Ailemle yaşamayı seviyorum” sloganın dan yola çıkarak Gebze İlçesinde Jandarma sorumluluk sahasında bulunan ilkokullarımızda düzenlenen yarışmaya katılan, dereceye giren ve ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyor  başarılarının devamını diliyorum” dedi. Yarışmanın birincisi Emlak Konutları Alparslan İlkokulu öğrencisi Hifa Nefise Akkoç, ikinci eserin sahibi Denizli İlkokulu öğrencisi Hifanur Bakmaz ve üçüncülük elde eden Gebze Emlak Konutları İlkokulu öğrencisi Berra Eslem Çimen ile bir süre yapmış oldukları resimler hakkında sohbet eden Kaymakam Güler, derslerinde ve yaşamları boyunca başarılar diledi. Ailelerin, eğitim faaliyetleri dışında çocuklarıyla ilgilenmesini, sanata, spora ve kültürel etkinliklere yöneltmesini çok kıymetli bulduğunu ifade eden Kaymakam Güler, “İnşallah sizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak aldığınız bu bayrağı çok ileri noktaya taşıyacaksınız. Sizlerden beklentimiz bilimde, fende, sporda ve sanatta ülkemizi öncü konuma taşımanızdır” dedi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.  
Gebze İlçesinde Jandarma sorumluluk sahasında bulunan İlkokullarda İlçe Jandarma Komutanlığınca düzenlenen Trafik Temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Mustafa Güler verdi.

7-13 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen “Trafik kurallarına uyuyorum, Ailemle yaşamayı seviyorum” temalı resim yarışması ödül töreni Kaymakamlık Makamında gerçekleştirildi.

Törene Kaymakam Mustafa Güler’in yanı sıra İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. sınıf Emniyet Müdürü Oğuz Işık, Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, Gebze Emlak Konutları İlkokulu Müdürü Harun Özkan, Denizli İlkokulu Müdürü Adnan Koçyiğit, Emlak Konutları Alparslan İlkokulu Okul Müdür Vekili Abdurrahman Balcı, Jandarma Trafik Tim görevlileri, dereceye giren öğrenci ve velileri katıldı. 
  
Kaymakam Güler törende yaptığı konuşmasında “Ülkemizin en önemli sorunları arasında yer alan trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak,  öğrencilerde bilimsel araştırma,  inceleme bilincini geliştirmek daha bilinçli ve duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla, trafik sorumluluk hareketi kapsamında “Trafik kurallarına uyuyorum, Ailemle yaşamayı seviyorum” sloganın dan yola çıkarak Gebze İlçesinde Jandarma sorumluluk sahasında bulunan ilkokullarımızda düzenlenen yarışmaya katılan, dereceye giren ve ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyor  başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yarışmanın birincisi Emlak Konutları Alparslan İlkokulu öğrencisi Hifa Nefise Akkoç, ikinci eserin sahibi Denizli İlkokulu öğrencisi Hifanur Bakmaz ve üçüncülük elde eden Gebze Emlak Konutları İlkokulu öğrencisi Berra Eslem Çimen ile bir süre yapmış oldukları resimler hakkında sohbet eden Kaymakam Güler, derslerinde ve yaşamları boyunca başarılar diledi. Ailelerin, eğitim faaliyetleri dışında çocuklarıyla ilgilenmesini, sanata, spora ve kültürel etkinliklere yöneltmesini çok kıymetli bulduğunu ifade eden Kaymakam Güler, “İnşallah sizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak aldığınız bu bayrağı çok ileri noktaya taşıyacaksınız. Sizlerden beklentimiz bilimde, fende, sporda ve sanatta ülkemizi öncü konuma taşımanızdır” dedi.

Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.