Şehit Nihat Karadaş Stadı Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor

Spor 23.05.2022 - 10:07, Güncelleme: 23.05.2022 - 10:07
 

Şehit Nihat Karadaş Stadı Hizmete Girmek İçin Gün Sayıyor

Tamamen yenilenen Dilovası’nın en eski stadı olan Şehit Nihat Karadaş Stadı ihtişamlı bir açılışla yeniden hizmete girecek.

MODERN HALİYLE GENÇLERLE BULUŞACAK Gençliğe ve spora değer veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ilçede ki sportif etkinliklerin çoğalması adına başlattığı yatırımlardan bir yenisi daha hizmete giriyor. Başkan Şayir, Ankara ziyaretlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’nın komple yenilenmesi için bütçe almış ve hazırlıklar geçen sene başlatılmıştı. Dilovası’nın en eski statlarından olan ve uzun zamandır zor şartlarda Dilovası gençliğine hizmet veren Dilovası Nihat Karadaş Stadı daha modern haliyle gençlerle buluşacak. BAŞKAN ŞAYİR: GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ Göreve geldiği günden itibaren spor yatırımlarına devam eden  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “”Spor ile Yükselen Şehir Dilovası” sloganıyla çıktığımız hizmet yolunda gençlerimizin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin spora teşvik edilmesi için yeni tesislerimizi hayata geçirirken, eskiyen veya bozulan tesislerimizi de baştan aşağı yenileyerek modern hale getirmeye devam ediyoruz. Açılışını gerçekleştireceğimiz Dilovası Şehit Nihat Karadaş stadımızın gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Tamamen yenilenen Dilovası’nın en eski stadı olan Şehit Nihat Karadaş Stadı ihtişamlı bir açılışla yeniden hizmete girecek.

MODERN HALİYLE GENÇLERLE BULUŞACAK

Gençliğe ve spora değer veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ilçede ki sportif etkinliklerin çoğalması adına başlattığı yatırımlardan bir yenisi daha hizmete giriyor. Başkan Şayir, Ankara ziyaretlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadı’nın komple yenilenmesi için bütçe almış ve hazırlıklar geçen sene başlatılmıştı. Dilovası’nın en eski statlarından olan ve uzun zamandır zor şartlarda Dilovası gençliğine hizmet veren Dilovası Nihat Karadaş Stadı daha modern haliyle gençlerle buluşacak.

BAŞKAN ŞAYİR: GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Göreve geldiği günden itibaren spor yatırımlarına devam eden  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “”Spor ile Yükselen Şehir Dilovası” sloganıyla çıktığımız hizmet yolunda gençlerimizin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin spora teşvik edilmesi için yeni tesislerimizi hayata geçirirken, eskiyen veya bozulan tesislerimizi de baştan aşağı yenileyerek modern hale getirmeye devam ediyoruz. Açılışını gerçekleştireceğimiz Dilovası Şehit Nihat Karadaş stadımızın gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.