Taciz ettiler

01.01.2015 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Taciz ettiler

Tacize uğrayan bir kadın, kendisini tekmeyle savundu. Tacizciye tekme atan kadın, "Sen ne yaptığını sanıyorsun?" dedi.

Taksim Meydanı'ndaki yılbaşı kutlamalarında yine bildik sahneler yaşandı. Yeni yıl kutlamalarında kalabalığın arasında tacize uğrayan bir kadın, duruma sert tepki gösterdi.   "NE YAPTIĞINI SANIYORSUN?"   Kalabalığın arasında tacize uğrayan kadın bir anda arkasını dönerek tekme attı. Kadın tekmenin ardından tacizciye "Ne yaptığını sanıyorsun?" diyerek bağırdı. Genç kadın daha sonra arkadaşları ile birlikte uzaklaştı. Tacizci genç ise, kalabalığın arasında izini kaybettirdi.     İRANLI KADINLAR, TACİZDE BULUNAN IRAKLI ERKEKLERE YUMRUKLARLA KARŞILIK VERDİ Taksim'de yılbaşı kutlamalarında İranlı kadın turistleri taciz eden 3 Irak uyruklu şahıs gözaltına alındı. Her yılbaşında, onlarca taciz olayının yaşandığı Taksim, bu kez farklı bir taciz olayına sahne oldu. Yer Taksim olmasına rağmen, hem tacizciler, hem de tacize uğrayanlar yabancı uyrukluydu. İddiaya göre, 3 şahsı şüpheli buldukları gerekçesiyle takibe alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güven timleri, kısa süre içerisinde Sıraselviler Caddesi üzerinde İranlı 3 kadına tacizde bulunan şahısları gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların Irak uyruklu oldukları, tatil için İstanbul'da oldukları belirlendi. Bu sırada, İranlı kadınlar, taciz edildikleri gerekçesiyle Iraklı turistlere saldırdı. İranlı kadınların, yumruklama anları İHA objektifleri tarafından saniye saniye görüntülendi. POLİS TACİZ ŞÜPHESİYLE 1 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI Taksim'de Güven Timleri, İstiklal Caddesi'nde bir kişiyi taciz şüphesiyle gözaltına aldı. Taksim Meydanı'nda yeni yıl coşkusu geçtiğimiz yıllara göre sönük yaşandı. Yağış ve fırtına nedeniyle sakin geçen yılbaşı gecesinde polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. İstiklal Caddesi'nde devriye gezen Güven Timleri, yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale etti. İstiklal Caddesi'nde bir grup kızı takip eden bir kişi ise taciz şüphesiyle gözaltına alındı. Kimlik kontrolünden geçirilen şahıs, Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.
Tacize uğrayan bir kadın, kendisini tekmeyle savundu. Tacizciye tekme atan kadın, "Sen ne yaptığını sanıyorsun?" dedi.
Taksim Meydanı'ndaki yılbaşı kutlamalarında yine bildik sahneler yaşandı. Yeni yıl kutlamalarında kalabalığın arasında tacize uğrayan bir kadın, duruma sert tepki gösterdi.
 
"NE YAPTIĞINI SANIYORSUN?"
 
Kalabalığın arasında tacize uğrayan kadın bir anda arkasını dönerek tekme attı. Kadın tekmenin ardından tacizciye "Ne yaptığını sanıyorsun?" diyerek bağırdı. Genç kadın daha sonra arkadaşları ile birlikte uzaklaştı. Tacizci genç ise, kalabalığın arasında izini kaybettirdi.
 
 

İRANLI KADINLAR, TACİZDE BULUNAN IRAKLI ERKEKLERE YUMRUKLARLA KARŞILIK VERDİ

Taksim'de yılbaşı kutlamalarında İranlı kadın turistleri taciz eden 3 Irak uyruklu şahıs gözaltına alındı.

Her yılbaşında, onlarca taciz olayının yaşandığı Taksim, bu kez farklı bir taciz olayına sahne oldu. Yer Taksim olmasına rağmen, hem tacizciler, hem de tacize uğrayanlar yabancı uyrukluydu. İddiaya göre, 3 şahsı şüpheli buldukları gerekçesiyle takibe alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güven timleri, kısa süre içerisinde Sıraselviler Caddesi üzerinde İranlı 3 kadına tacizde bulunan şahısları gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların Irak uyruklu oldukları, tatil için İstanbul'da oldukları belirlendi. Bu sırada, İranlı kadınlar, taciz edildikleri gerekçesiyle Iraklı turistlere saldırdı. İranlı kadınların, yumruklama anları İHA objektifleri tarafından saniye saniye görüntülendi.

POLİS TACİZ ŞÜPHESİYLE 1 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Taksim'de Güven Timleri, İstiklal Caddesi'nde bir kişiyi taciz şüphesiyle gözaltına aldı.

Taksim Meydanı'nda yeni yıl coşkusu geçtiğimiz yıllara göre sönük yaşandı. Yağış ve fırtına nedeniyle sakin geçen yılbaşı gecesinde polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. İstiklal Caddesi'nde devriye gezen Güven Timleri, yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale etti. İstiklal Caddesi'nde bir grup kızı takip eden bir kişi ise taciz şüphesiyle gözaltına alındı. Kimlik kontrolünden geçirilen şahıs, Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.