Bunu yapan insan olabilir mi ?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2015 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bunu yapan insan olabilir mi ?

Ayakları kesilmiş, derisi yüzülmüş köpek bulundu.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde ayakları kesilmiş, derisi yüzülmüş köpek bulundu. Eski PTT Caddesi üzerinde Viranşehir Gazetesi karşısındaki duvar kenarında öldürülmüş ve derisi soyulmuş olarak bulunan köpek vicdanları sızlattı. Mahalle sakinleri, "Bu vahşeti yapanlar insan olamaz. Derisini yüzüp ayaklarını kesip, vahşice öldürülmüş bu zavallı köpeğe nasıl kıyıldı? Hiçi mi vicdanı sızlamadı bu hayvanın derisini soyarak öldüren ve sokağa atanların? Hangi vicdansız yaptı?" dediler.   Mahalle sakinleri, bu vicdansızlığı yapan cani veya canileri, yetkililerin biran önce bulup cezalandırmasını istediler.
Ayakları kesilmiş, derisi yüzülmüş köpek bulundu.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde ayakları kesilmiş, derisi yüzülmüş köpek bulundu.
Eski PTT Caddesi üzerinde Viranşehir Gazetesi karşısındaki duvar kenarında öldürülmüş ve derisi soyulmuş olarak bulunan köpek vicdanları sızlattı. Mahalle sakinleri, "Bu vahşeti yapanlar insan olamaz. Derisini yüzüp ayaklarını kesip, vahşice öldürülmüş bu zavallı köpeğe nasıl kıyıldı? Hiçi mi vicdanı sızlamadı bu hayvanın derisini soyarak öldüren ve sokağa atanların? Hangi vicdansız yaptı?" dediler.

 


Mahalle sakinleri, bu vicdansızlığı yapan cani veya canileri, yetkililerin biran önce bulup cezalandırmasını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.