KARAMAN'DAN MÜJDE

Darıca 30.08.2015 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARAMAN'DAN MÜJDE

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman 30 Ağustos etkinliklerinin ardından Darıcalılara müjdeyi verdi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, ilçemize gelmesinin ardından 5-6 ay geçmesine rağmen, ilçemizi bir marka haline getirmek için elinden geleni yapıyor. 30 Ağustos etkinliklerinin bitmesinin ardından davetlilerini odasında ağırlayan Karaman, bir anısıyla söze başlayarak Darıca Hükümet Konağının nerde, neden olması gerektiğini anlattı. Daha önce görev yaptığı yerden tayininin Darıca’ya çıktığını arkadaşlarına söylediğini dile getiren Karaman: ‘’ Arkadaşlarımın ilk tepkisi orada deniz var mı oldu. ‘’ dedi. Darıca’nın bu konuda kendini tanıtması gerektiğini inanan Karaman, ‘’ Artık artan nüfusumuz ve gelişen teknoloji bakımından bu bina bize yetersiz geliyor’’ dedi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman daha sonra konuşmasına şunları ekledi. ‘’ Bu gördüğünüz odada bu kadar insanı bir araya getirmeniz zordu arkadaşlar. Biz bu odayı genişlettik. Dediğim gibi Darıca’nın kendini tanıtması gerekiyor. Yeni yapılacak olan Hükümet Konağımızın temelleri atıldı. Plan proje çizildi. Denize yakın olmasını ve denizi görmesini ben istedim. Gelen gidenin denizi odamızdan direk görmesinin Darıca’nın prestiji açısından kazanç sağlayacağını düşünüyorum’’ dedi. Darıca basınına da teşekkürlerini ileten Karaman, ‘’ Burada en az 7-8 tane gazete var. Gerçekten hepsine teşekkür ediyorum. Onlarda bizim gibi ilçemizin gelişmesi adına çalışmalar yapıyorlar. Ellerinden geleni yapıyorlar. Hedef Gazetesini de takip ediyoruz. Diğer gazetelerimiz ve televizyonlarımız da bu konuda çalışmalarını yürütüyorlar’’ dedi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, yapılacak olan Hükümet Konağının seneye biteceği planlandığını dile getirdi.       
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman 30 Ağustos etkinliklerinin ardından Darıcalılara müjdeyi verdi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, ilçemize gelmesinin ardından 5-6 ay geçmesine rağmen, ilçemizi bir marka haline getirmek için elinden geleni yapıyor. 30 Ağustos etkinliklerinin bitmesinin ardından davetlilerini odasında ağırlayan Karaman, bir anısıyla söze başlayarak Darıca Hükümet Konağının nerde, neden olması gerektiğini anlattı. Daha önce görev yaptığı yerden tayininin Darıca’ya çıktığını arkadaşlarına söylediğini dile getiren Karaman: ‘’ Arkadaşlarımın ilk tepkisi orada deniz var mı oldu. ‘’ dedi. Darıca’nın bu konuda kendini tanıtması gerektiğini inanan Karaman, ‘’ Artık artan nüfusumuz ve gelişen teknoloji bakımından bu bina bize yetersiz geliyor’’ dedi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman daha sonra konuşmasına şunları ekledi. ‘’ Bu gördüğünüz odada bu kadar insanı bir araya getirmeniz zordu arkadaşlar. Biz bu odayı genişlettik. Dediğim gibi Darıca’nın kendini tanıtması gerekiyor. Yeni yapılacak olan Hükümet Konağımızın temelleri atıldı. Plan proje çizildi. Denize yakın olmasını ve denizi görmesini ben istedim. Gelen gidenin denizi odamızdan direk görmesinin Darıca’nın prestiji açısından kazanç sağlayacağını düşünüyorum’’ dedi.

Darıca basınına da teşekkürlerini ileten Karaman, ‘’ Burada en az 7-8 tane gazete var. Gerçekten hepsine teşekkür ediyorum. Onlarda bizim gibi ilçemizin gelişmesi adına çalışmalar yapıyorlar. Ellerinden geleni yapıyorlar. Hedef Gazetesini de takip ediyoruz. Diğer gazetelerimiz ve televizyonlarımız da bu konuda çalışmalarını yürütüyorlar’’ dedi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, yapılacak olan Hükümet Konağının seneye biteceği planlandığını dile getirdi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.