Gurur Duydum

Gebze 31.08.2015 - 08:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gurur Duydum

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sevindikspor’un şampiyon sporcularını makamında misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sevindik spor'un şampiyon sporcularını makamında misafir etti. Gebze 'de faaliyet gösteren ve oluşturduğu sporcu ordusuyla topluma önemli bir hizmet veren Sevindik spor'un Kulüp Başkanı Mürsel Sevindik, antrenörler ve şampiyon sporcular, KocaeliBüyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 'nu ziyaret ettiler. Sporcuların elde ettiği başarılarla mutlu olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Hizmetin en güzeli çocuklarımıza ve gençlerimize yapılanıdır. Gençliğe hizmet eden ve başarı sağlayan şampiyonlarımızla gurur duyuyorum" dedi. Milli takım ve Sevindik spor Baş antrenörü Ramazan Ballıoğlu ile Antrenör Ahmet Sevindik 'in eşlik ettiği ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu 16-22 Ağustos tarihleri arasında Macaristan 'da yapılan Yıldız Genç Boks Şampiyonası'nda +80 kg şampiyonu İrem Uzun'u ve 57 kg'da Avrupa üçüncüsü olan Havanur En'i tek tek tebrik etti. Adıyaman 'da yapılan Alt minikler Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazanan 31 kg'da Semih Gümüş ve 41,5 kg'da Alperen Terzi'yi de kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, sporculara hayat boyu başarılar diledi. Kocaeli'de amatör spora verdiği destekle büyük bir takdir toplayan ve bu konuda taşın altına elini koyarak gençliğe hizmet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanıİbrahim Karaosmanoğlu, "Sporda önce ahlak daha sonra başarı önemlidir. Temelde bu anlayış hakim olmalıdır. Çocuklarımız ve gençlerimiz ahlak üzerine yetiştirildiğinde, sportif başarıda kendiliğinde gelecektir" diyerek önemli bir hatırlatma yaptı. Başkan Karaosmanoğlu Sevindik spor yönetimine ve antrenörlerine amatör spor üzerinde sarf ettikleri emek için ayrıca teşekkür etti. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sevindikspor’un şampiyon sporcularını makamında misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KaraosmanoğluSevindik spor'un şampiyon sporcularını makamında misafir etti. Gebze 'de faaliyet gösteren ve oluşturduğu sporcu ordusuyla topluma önemli bir hizmet veren Sevindik spor'un Kulüp Başkanı Mürsel Sevindik, antrenörler ve şampiyon sporcular, KocaeliBüyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 'nu ziyaret ettiler. Sporcuların elde ettiği başarılarla mutlu olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Hizmetin en güzeli çocuklarımıza ve gençlerimize yapılanıdır. Gençliğe hizmet eden ve başarı sağlayan şampiyonlarımızla gurur duyuyorum" dedi. Milli takım ve Sevindik spor Baş antrenörü Ramazan Ballıoğlu ile Antrenör Ahmet Sevindik 'in eşlik ettiği ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu 16-22 Ağustos tarihleri arasında Macaristan 'da yapılan Yıldız Genç Boks Şampiyonası'nda +80 kg şampiyonu İrem Uzun'u ve 57 kg'da Avrupa üçüncüsü olan Havanur En'i tek tek tebrik etti. Adıyaman 'da yapılan Alt minikler Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazanan 31 kg'da Semih Gümüş ve 41,5 kg'da Alperen Terzi'yi de kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, sporculara hayat boyu başarılar diledi. Kocaeli'de amatör spora verdiği destekle büyük bir takdir toplayan ve bu konuda taşın altına elini koyarak gençliğe hizmet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanıİbrahim Karaosmanoğlu, "Sporda önce ahlak daha sonra başarı önemlidir. Temelde bu anlayış hakim olmalıdır. Çocuklarımız ve gençlerimiz ahlak üzerine yetiştirildiğinde, sportif başarıda kendiliğinde gelecektir" diyerek önemli bir hatırlatma yaptı. Başkan Karaosmanoğlu Sevindik spor yönetimine ve antrenörlerine amatör spor üzerinde sarf ettikleri emek için ayrıca teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.