1 Kasım önümüzdeki en büyük sınavdır

Darıca 20.09.2015 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

1 Kasım önümüzdeki en büyük sınavdır

Darıca’da AK Parti’ye gönül ve hizmetleri geçmiş teşkilat üyelerini ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, “1 Kasım seçimlerinde uyumadan çalışma zamanıdır” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı ziyaretlerde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaklaşan 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye gönül vermiş herkesin çok çalışmasının gereğini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, “1 Kasım’a kadar üzerimize düşen tüm görevleri seçim çalışmalarında yerine getireceğiz. Bu milletimizin ve bizlerin önünde ki en önemli sınavdır” dedi. “KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK” AK Parti Gebze İstişare Kurulu üyelerinden Bünyamin Akdemir, Nurbay Aydemir, İrfan Yurtseven, eski belediye Başkan yardımcılarından Çetin Solhan’ı iş yerlerinde ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “AK Partimizin tarihten ışığını alan siyaset anlayışı, ülkemizin büyümesini istemeyenlere büyük rahatsızlık veriyor. Bunlar ülkedeki barış ortamını bozma, ülkenin birlik ve bütünlüğünü dinamitleme gayretleri içerisindeler. Bu nedenle kaybedecek zamanımız yok. Ülkenin kan kaybetmesine asla izin vermeyiz” şeklinde konuştu. “DAHA GÜÇLÜ DAHA SAĞLAM DURAN TÜRKİYE” 1 Kasım seçimlerinde kazananın yine devletin, milletimin ve AK Partinin olacağını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Tarih önümüzde güzel bir örnektir. Biz ecdadımız gibi düşünen öyle yaşayan bir partiyiz. Bizler, şanlı tarihimizin izinden gittiğimiz sürece başarı, bizlerin olacaktır. Ülkenin parlak geleceğine set çekenlere fırsat veremeyiz. Ben Kocaeli’mizden, Darıca’mızdan çok umutluyum. Başarılı bir sonuç çıkaracağımızdan eminim. Başkan Karaosmanoğlu ziyaretler de daha güçlü, daha sağlam duran bir Türkiye için bugün, “Daha çok çalışmak zorundayız. Halkın bize verdiği emaneti daha yukarılara çıkarma gayreti içerisinde olacağımıza inanıyorum” diyerek erken seçimin önemini bir kez daha hatırlattı.
Darıca’da AK Parti’ye gönül ve hizmetleri geçmiş teşkilat üyelerini ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, “1 Kasım seçimlerinde uyumadan çalışma zamanıdır” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı ziyaretlerde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaklaşan 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye gönül vermiş herkesin çok çalışmasının gereğini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, “1 Kasım’a kadar üzerimize düşen tüm görevleri seçim çalışmalarında yerine getireceğiz. Bu milletimizin ve bizlerin önünde ki en önemli sınavdır” dedi.

“KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK”

AK Parti Gebze İstişare Kurulu üyelerinden Bünyamin Akdemir, Nurbay Aydemir, İrfan Yurtseven, eski belediye Başkan yardımcılarından Çetin Solhan’ı iş yerlerinde ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “AK Partimizin tarihten ışığını alan siyaset anlayışı, ülkemizin büyümesini istemeyenlere büyük rahatsızlık veriyor. Bunlar ülkedeki barış ortamını bozma, ülkenin birlik ve bütünlüğünü dinamitleme gayretleri içerisindeler. Bu nedenle kaybedecek zamanımız yok. Ülkenin kan kaybetmesine asla izin vermeyiz” şeklinde konuştu.

“DAHA GÜÇLÜ DAHA SAĞLAM DURAN TÜRKİYE”

1 Kasım seçimlerinde kazananın yine devletin, milletimin ve AK Partinin olacağını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Tarih önümüzde güzel bir örnektir. Biz ecdadımız gibi düşünen öyle yaşayan bir partiyiz. Bizler, şanlı tarihimizin izinden gittiğimiz sürece başarı, bizlerin olacaktır. Ülkenin parlak geleceğine set çekenlere fırsat veremeyiz. Ben Kocaeli’mizden, Darıca’mızdan çok umutluyum. Başarılı bir sonuç çıkaracağımızdan eminim. Başkan Karaosmanoğlu ziyaretler de daha güçlü, daha sağlam duran bir Türkiye için bugün, “Daha çok çalışmak zorundayız. Halkın bize verdiği emaneti daha yukarılara çıkarma gayreti içerisinde olacağımıza inanıyorum” diyerek erken seçimin önemini bir kez daha hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.