19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sümeyye Erdoğan Darıca'yı ziyaret etti

Spor 12.11.2015 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sümeyye Erdoğan Darıca'yı ziyaret etti

15 Kasım Pazar günü koşulacak olan 37.Vodafone İstanbul Maratonu tanıtımı için Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda yapılan Maraton ve Spor Fuarı’nda kurulan Darıca Tanıtım Standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görürken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’da Darıca standını ziyaret edenler arasında yer aldı.

Dünyanın dört bir yanından gelen sporseverlere Darıca’nın tanıtımının yapıldığı standını , İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’la birlikte ziyaret ederek bir süre incelemelerde bulunan Sümeyye Erdoğan,bu tür etkinliklerin markaların tanıtımdaki önemine vurgu yaparken,son derece beğendiği Darıca standının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. DARICA STANDI FUARDA İLGİ GÖRDÜ Üç gün sürecek olan Maraton ve Spor Fuarı’nda yerli ve yabancı konukların ilgi odağı olan Darıca Standı’nda,Darıca Yarı Maratonu ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün faaliyetleri ile ilgili afiş ve broşürlerle tanıtım  yapılırken,Darıca’nın son yıllarda elde ettiği başarılardan dolayı Darıca standı fuarda en çok ilgi gören standlar arasında yerini aldı. DARICA VE KARABACAK KONUŞULUYOR Özellikle Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün gençlerde son iki yıl elde ettiği Avrupa Şampiyonluğu ve Darıca Yarı Maratonu’nun ülkemizin en önemli spor organizasyonlarından birisi haline gelmesi spor otoritelerinin dikkatini Darıca’ya çekerken,Darıca’da atletizm sporunun ulusal ve uluslararası arenada önemli yerlere gelmesinde en önemli pay sahibi olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta Darıca’ya duyulan ilginin en önemli sebeplerinden birisi olarak göze çarpıyor.
15 Kasım Pazar günü koşulacak olan 37.Vodafone İstanbul Maratonu tanıtımı için Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda yapılan Maraton ve Spor Fuarı’nda kurulan Darıca Tanıtım Standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görürken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’da Darıca standını ziyaret edenler arasında yer aldı.

Dünyanın dört bir yanından gelen sporseverlere Darıca’nın tanıtımının yapıldığı standını , İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’la birlikte ziyaret ederek bir süre incelemelerde bulunan Sümeyye Erdoğan,bu tür etkinliklerin markaların tanıtımdaki önemine vurgu yaparken,son derece beğendiği Darıca standının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

DARICA STANDI FUARDA İLGİ GÖRDÜ

Üç gün sürecek olan Maraton ve Spor Fuarı’nda yerli ve yabancı konukların ilgi odağı olan Darıca Standı’nda,Darıca Yarı Maratonu ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün faaliyetleri ile ilgili afiş ve broşürlerle tanıtım  yapılırken,Darıca’nın son yıllarda elde ettiği başarılardan dolayı Darıca standı fuarda en çok ilgi gören standlar arasında yerini aldı.

DARICA VE KARABACAK KONUŞULUYOR

Özellikle Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün gençlerde son iki yıl elde ettiği Avrupa Şampiyonluğu ve Darıca Yarı Maratonu’nun ülkemizin en önemli spor organizasyonlarından birisi haline gelmesi spor otoritelerinin dikkatini Darıca’ya çekerken,Darıca’da atletizm sporunun ulusal ve uluslararası arenada önemli yerlere gelmesinde en önemli pay sahibi olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta Darıca’ya duyulan ilginin en önemli sebeplerinden birisi olarak göze çarpıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.