Başkan Toltar, çalışmaları denetledi

Dilovası 30.12.2015 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Toltar, çalışmaları denetledi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçedeki yatırımları ve çalışmaları denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçenin prestij projelerinden olan Bağdat Caddesi ile Bayraktepe Mesire alanını gezen Başkan Ali Toltar, Hazreti Ali Camii inşaatını ve Eyüp Sultan Camii çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu ve teknik ekiple bir araya gelen Başkan Toltar, yapılan çalışmaların planlanan süre içerisinde yapılarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti. Başkan Toltar, “Her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmetlerimizi götürerek halkımızın hayır dualarını aldık ve alacağız. Göreve geldiğimiz ilk tarihten itibaren itibaren belirlediğimiz ilkelerin başında  gelen 'Halka Hizmet Hakka Hizmet' ilkesi çerçevesinde elimizden gelenin en iyisini halkımıza sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz' dedi. Çalışanlarla  da bir araya gelen Başkan Toltar, “yapılan çalışmalar tamamlandığında ve halkın hizmetine sunulduğunda o yerlerin  yerleşim alanlarının sanat eserleri olduklarını söyleyerek “ caddeleri ve sokaklar bir kentin aynalarıdır” dedi.  Başkan Ali Toltar daha sonra “Bayrak tepe mesire alanımız, Bağdat Caddemiz tamamlandığında  ve diğer hizmetlerimizin halkımıza yansımasıyla  Dilovası artık marka olarak kendinden söz ettireceğiz” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçedeki yatırımları ve çalışmaları denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçenin prestij projelerinden olan Bağdat Caddesi ile Bayraktepe Mesire alanını gezen Başkan Ali Toltar, Hazreti Ali Camii inşaatını ve Eyüp Sultan Camii çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu ve teknik ekiple bir araya gelen Başkan Toltar, yapılan çalışmaların planlanan süre içerisinde yapılarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Başkan Toltar, “Her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmetlerimizi götürerek halkımızın hayır dualarını aldık ve alacağız. Göreve geldiğimiz ilk tarihten itibaren itibaren belirlediğimiz ilkelerin başında  gelen 'Halka Hizmet Hakka Hizmet' ilkesi çerçevesinde elimizden gelenin en iyisini halkımıza sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz' dedi. Çalışanlarla  da bir araya gelen Başkan Toltar, “yapılan çalışmalar tamamlandığında ve halkın hizmetine sunulduğunda o yerlerin  yerleşim alanlarının sanat eserleri olduklarını söyleyerek “ caddeleri ve sokaklar bir kentin aynalarıdır” dedi.

 Başkan Ali Toltar daha sonra “Bayrak tepe mesire alanımız, Bağdat Caddemiz tamamlandığında  ve diğer hizmetlerimizin halkımıza yansımasıyla  Dilovası artık marka olarak kendinden söz ettireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.