19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK KADINLARDAN DİLOVASI’NA ANLAMLI DESTEK

Dilovası 21.01.2016 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK KADINLARDAN DİLOVASI’NA ANLAMLI DESTEK

AK Parti İl Kadın Kollarından Dilovası’na anlamlı destek. AK Parti il kadın kolları başkanı Avukat Emine Macit Zeybek ve 12 ilçe kadın kolları başkanları ve yönetimleriyle birlikte başlattığı Bir Kitap Da Sen Bağışla” sosyal sorumluluk projesiyle Dilovası’na kütüphane açacaklar. Kadın kolları başkanı Emine Zeybek il kadın kolları olarak hazırladığımız projeleri ilçe kadın kolları başkanlarımızı ve yönetimlerini dahil ederek çalışıyoruz, Biliyoruz ki grup çalışmaları biz kadın kollarını daha fazla başarılı kılacaktır. Bir Kitap Da Sen Bağışla sosyal sorumluluk proje kapsamında toplanan kitaplarla 21 mart pazartesi günü açılışını gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Dilovası Şehit İlimdar Atasoy İmam Hatip Anadolu Lisesi Kütüphanesi için duyarlı vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz Vatandaşlarımız tarafından bağışlanmak istenen kitaplarımız AK Parti İlçe kadın kolları başkanlığına teslim edebilirler dedi.

AK Parti İl Kadın Kollarından Dilovası’na anlamlı destek. AK Parti il kadın kolları başkanı Avukat Emine Macit Zeybek ve 12 ilçe kadın kolları başkanları ve yönetimleriyle birlikte başlattığı Bir Kitap Da Sen Bağışla” sosyal sorumluluk projesiyle Dilovası’na kütüphane açacaklar.

Kadın kolları başkanı Emine Zeybek il kadın kolları olarak hazırladığımız projeleri ilçe kadın kolları başkanlarımızı ve yönetimlerini dahil ederek çalışıyoruz, Biliyoruz ki grup çalışmaları biz kadın kollarını daha fazla başarılı kılacaktır.

Bir Kitap Da Sen Bağışla sosyal sorumluluk proje kapsamında toplanan kitaplarla 21 mart pazartesi günü açılışını gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Dilovası Şehit İlimdar Atasoy İmam Hatip Anadolu Lisesi Kütüphanesi için duyarlı vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz

Vatandaşlarımız tarafından bağışlanmak istenen kitaplarımız AK Parti İlçe kadın kolları başkanlığına teslim edebilirler dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.