Fabrikada çıkan yangın korkuttu

Gebze 27.06.2016 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fabrikada çıkan yangın korkuttu

Fabrikanın depo kısmında çıkan yangın bir anda büyürken..

Gebze'nin Tavşanlı Köyü'nde bir metal fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın maddi hasarla atlatıldı.     Gebze'ye bağlı Tavşanlı Köyü'nde metal işiyle uğraştığı öne sürülen bir fabrikada çıkan yangın maddi hasarla atlatıldı. Edinilen bilgilere göre Tavşanlı Köyü, 4513 Sokak'ta yer alan bir metal fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Fabrikanın depo kısmında çıkan yangın bir anda büyürken ihbarın ardından yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Maddi hasarla atlatılan yangında ölen veya yaralanan olmazken çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Fabrikanın depo kısmında çıkan yangın bir anda büyürken..
Gebze'nin Tavşanlı Köyü'nde bir metal fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın maddi hasarla atlatıldı.

 

ice11-120.jpg

 

Gebze'ye bağlı Tavşanlı Köyü'nde metal işiyle uğraştığı öne sürülen bir fabrikada çıkan yangın maddi hasarla atlatıldı. Edinilen bilgilere göre Tavşanlı Köyü, 4513 Sokak'ta yer alan bir metal fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Fabrikanın depo kısmında çıkan yangın bir anda büyürken ihbarın ardından yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Maddi hasarla atlatılan yangında ölen veya yaralanan olmazken çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.